Kinky-seksi tekee onnellisemmaksi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 3

Australiassa yliopistossa on tutkittu tavallista hyväily- ja vaniljaseksiä ja kinky-seksiä. Kinky-seksin harrastajat ovat onnellisempia kuin "normaalin" seksin harrastajat. Kinkyjuttuja ovat mm. sitomis- ja kurileikit. Ne eivät ole mitenkään koomisia tai vaarallisia. Ne vain tekevät harrastajansa onnellisiksi. Kaksi prosenttia australialaisista harrastaa näitä kinky-juttuja.

Sekään ei pidä paikkaansa, että kinky-seksin harrastajien taustassa olisi seksuaalista hyväksikäyttöä, tms. kamalaa. North South Walesin yliopisto Sydneyssä kyseli 20 000 ihmiseltä. Tulos on Journal of Sexual Medicine -lehdessä. BDSM (sidonta, kuri ja sado-maso) on seksuaalinen kiinnostus ja vähemmistön alakulttuuria. Erityisesti HLBT-ihmiset osoittavat kiinnostusta kaikkeen seikkailuun ja heitä BDSM kiinnostaa.

Miehet, jotka harrastavat näitä juttuja, ovat psyykkisesti tyytyväisempiä kuin vertailuryhmä. Mistä se johtuu? Mahdollisesti he ovat tyytyväisempiä itseensä, koska pystyvät toteuttamaan halujaan. Laki, järjestys ja lääketiede ovat torjuneet nämä ihmiset pitkään. On haluttu kieltolakeja ja terapiaa. Tutkijaryhmästä sanotaan, että toivottavasti asenne nyt muuttuu.

(Queer)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Olisiko niin että (..me) kinkyseksin harrastajat tutkailevat ja tarkastelevat itseään avarakatseisemmin tai tarkemmin kuin "normaali" seksin harrastajat...ei pelkästään vain seksuaalisuuden alueilla vaan ylipäätään..?
Vaati aikamoista itsetutkistelua etsiä/ löytää ne jutut mitkä kiinnostaa, ymmärtää miksi "jokin on se juttu" ja ylipäätään luottamus toiseen ihmiseen jonka kanssa sitä harrastaa.

Korvien välistä lakanoiden väliin.
Jokseenkin samaa mieltä SaintJudyn kanssa on kesäpoika, joka ei koe olevansa kinky, jollei homoutta lueta sellaiseksi, mutta joka kokee olevansa onnellinen ja myös tuntevansa itsensä.

Kinkyilijät ovat erottuneet "normaalista" ja tietävät mitä haluavat. Osa "normaaleista" ei välttämättä oikein tiedä, osa taas tietää, mutta tykkää "normaalista". Onnellinen ihminen on sellainen, joka tietää mistä tykkää ja elää niin. Prosentuaalisesti niitä varmaan on enemmän kinkyissä, mikä taas ei lainkaan todista sitä, että kaikki olisivat onnellisia jos kinkyilisivät.

Sotkuisesti ilmaistu, mutta luotan lukijoiden älyyn enkä jaksa muokata.