Ruhtinattaren kardinaalivirhe

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 4

Saksassa on jo viikon ajan aiheuttanut närää 48-vuotias aatelisrouva Gloria von Thurn und Taxis. Nuorempana hänet tunnettiin "punkkari-ruhtinattarena", mutta sitten hän tuli uskoon ja maailmankuva muuttui kerralla. Hänen tarinansa on samantyyppinen kuin raamatussa tarina Sauluksesta, josta tuli Paulus eli apostoli Paavali - äärimmäisyysmies. Nyt ruhtinatar on kirjoittanut kirjan yhdessä kölniläisen homovihamielisen kardinaali Meisnerin kanssa. Kirjan nimi on jotain sellaista kuin Ruhtinatar ja kardinaali Meisner. Molemmat kutsuttiin viikko sitten tv:n suosittuun talkshowhun (samantyyppiseen kuin Nybergin keskusteluohjelma). Ruhtinatar antoi tulla tuutin täydeltä seksuaalioppiaan.

Gloria von Thurn und Taxis kertoi, miksi Afrikassa aids leviää. Kyse ei ole suojautumisen puutteesta, vaan yksinkertaisesti mustat nussivat mielellään. (Vastakysymys: Mutta eivätkö valkoisetkin nussi mielellään?). Aatelisen vastaus: Kun on lämmintä, on mukavampaa naida naksauttaa.

Iltapäivälehti Bildissä ruhtinatar tänä vuonna on aikaisemminkin lasketellut rasistisina pidettyjä juttujaan. "Afrikkalaiset eivät missään tapauksessa ole erilaisia kuin me. Siellä vain ilmastolliset olosuhteet ovat otollisempia nussimiselle. Napapiirillä riisuutuminen kestää niin kauan, että ei siinä nussimisessa enää ole mitään hauskaa".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Aidsiin ei auta kondomi, ruhtinattaren mukaan. Sairaus syntyy, kun veri ja nesteet joutuvat kontaktiin. Raskauden keskeytys on murha, ja siihen kuuluu myös ehkäisypillerin ottaminen. Homoseksuaalisuuteen auttaa rukoileminen. Silloin ei joudu helvettiin.

Berliinin homona tunnettu pormestari Wowereit jyrähti muutama päivä sitten. Hän haukkui ruhtinattaren "tosi asiantuntijaksi". Sellaiset lausunnot eivät ole vain tyhmiä vaan myös vastuuttomia, hän jyrähteli. Sosiaalialan järjestöt ja katolinen kirkko ovat ottaneet etäisyyttä ruhtinattaren lausuntoihin.

4 kommenttia

Glorian käytösopaskin on lähinnä hauskaa luettavaa...