Voltti-lehti lopettaa ilmestymisen

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 4

Suomen ainoan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille suunnatun painetun aikakauslehden ilmestyminen päättyy. Ainakin toistaiseksi viimeinen Voltti-lehden numero julkaistiin kesäkuussa.

Sunnuntaina 13.9. pidetyssä yhtiökokouksessa lehteä julkaiseva Akilles kustannus Oy päätti keskeyttää toistaiseksi Voltin toiminnan taloudellisista syistä. Yhtiö ei ajautunut konkurssiin, vaan toiminta on keskeytetty toistaiseksi.

Voltti-lehden tilaajakunta on ollut melko pieni ja viime vuoden syksyllä alkanut maailmantalouden taantuma johti lehden ilmoitustulojen vähenemiseen. Tilaajamäärää koetettiin kasvattaa kesällä kampanjan avulla, mutta tavoitteesta jäi uupumaan noin puolet.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lehden toiminta alkoi vuonna 1975, jolloin Seta aloitti SETA-lehden julkaisemisen. Vuonna 1995 lehden nimieksi tuli Z. Seta joutui luopumaan lehden kustantamisesta vuonna 2007, jolloin lehteä julkaisemaan perustettiin oma kustannusyhtiö. Vuonna 2008 lehden nimeksi tuli Voltti.

voltti-lehti.fi

4 kommenttia

Koko olemassaolon taistelunsa aikana voltti-lehti ei ole millään tavalla viitsinyt mainostaa, mitä uutta lehdessä olisi niille, jotka sitä eivät vielä tilaa. sen sijaan päätoimittaja on vähän väliä itkenyt ja syyllistänyt homoja homosuvaitsevaisuuden loppumisesta maailmassa, kun nämä eivät tilaa hienoa ja palkittua lehteään.

Jos paperilehtikin on sisällöltään ollut samaa p**** kuin sen nettisivujen artikkelitkin, se ei edusta millään tavalla jokaista Suomen homoa eikä murto-osaakaan meistä.