Voltti-lehti lopettaa ilmestymisen (juttukommentit)

Koko olemassaolon taistelunsa aikana voltti-lehti ei ole millään tavalla viitsinyt mainostaa, mitä uutta lehdessä olisi niille, jotka sitä eivät vielä tilaa. sen sijaan päätoimittaja on vähän väliä itkenyt ja syyllistänyt homoja homosuvaitsevaisuuden loppumisesta maailmassa, kun nämä eivät tilaa hienoa ja palkittua lehteään.

Jos paperilehtikin on sisällöltään ollut samaa p**** kuin sen nettisivujen artikkelitkin, se ei edusta millään tavalla jokaista Suomen homoa eikä murto-osaakaan meistä.
  • 3 / 4
  • lukija
  • 15.9.2009 9:15
Samaa mieltä kuin mrk. Onkohan siellä toimituksessa koskaan mietitty sellaisia kysymyksiä kuin kenelle lehteä tehdään, mitä lukijat saavat lehdestä ja mitä lukijat odottavat lehdeltä? Oon selaillut aina Voltin mutta aina se on jättänyt kylmäksi. Joskus joku kolumneista on ollut kiinnostava, mutta aika turhaa jos 95% sisällöstä ei kosketa. Uutisetkin saa nopeammin netistä.
RAY:n yhteyspäällikkö Maria Leed kirjoittaa Helsingin Sanomien mielipidepalstalla otsikolla "RAY ei tappanut Voltti-lehteä". Kirjoitus oli vastaus Esa Mäkisen välihuomioon, jossa hän otti kantaa vaalirahakohuun ja RAY:n avustusten jakopolitiikkaan.

Yhteyspäällikön mukaan Seta ry saa avustusta tänä vuonna 442 000 euroa, jolla pyöritetään mm. Transtukipistettä. Hän kirjoittaa, että Seta luopui Z-lehden kustantamisesta lehden talousvaikeuksien vuoksi vuonna 2007. Yhdistyksen avustustaso ei kirjoituksen mukaan ole muuttunut "tänä aikana".

***

Luulen, että Mäkisen ja Leedin perspektiivissä on eroa. Mäkinen katsoo historiaa RAY:n Seta-avustuksista pitkällä aikavälillä, kun taas Leed katsoo tuohon noin vuoteen 2007.

***

En ota kantaa siihen, miten noin yleisesti raha-asioita on hoidettu.