Moskovan pormestari: radikaalit kristityt nitistävät homot

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

Pormestari Juri Luzkov on ollut haastateltavana tv:ssä Moskovassa. Hän kertoi, miksi homojen paraatit johdonmukaisesti kielletään. Siihen on kaksi syytä: venäläinen yhteiskunta on terve ja siveellinen eikä hyväksy homoja. Toiseksi, jos heidän paraatinsa sallittaisiin, he menettäisivät henkensä. Venäjällä on radikaaleja kristittyjä, jotka käyvät vimmaista taistelua ”sellaisia demonisia tapahtumia vastaan”. Pormestari muistutti, että Eurovision laulukilpailupäivänä 19 sellaista radikaalia otettiin kiinni. He olivat kokoontuneet hakkaamana homoja.

Moskovan pridestä vastaavan gayrussia.ru:n vetäjät ovat ilmoittaneet vievänsä Luzkovin oikeuteen, koska hän kiihottaa homoja vastaan. Vaatimuksena on yhden kopeekan vahingonkorvaus näistä loukkauksista. Koska on selvää, että kukaan ei voita oikeusjuttuja vallanpitäjiä vastaan, on tarkoituksena viedä asia eteenpäin ihmisoikeustuomioistuimeen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vuodesta 2006 lähtien Luzkov on henkilökohtaisesti estänyt kaikki homojen julkiset yhteisesiintymiset. Luzkov on kutsunut homoparaateja ”saatanallisiksi”.

(hatter.hu)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!