Nikolai Aleksejev: Päivä moskovalaisessa kidutuskammiossa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

Nikolai Aleksejev oli sulhasena Moskovan Varpusvuorella yliopiston edustalla, kun OMONin joukot pidättivät hänet. Hänet raahattiin käsistä ja jaloista poliisin ajoneuvoon. Kukaan ei kysellyt, voisiko hän kävellä itse.
Hän joutui poliisiasemalle ATS Ramenkin selliin, "kidutuskammioon". Itse hän kertoo, että mielessä liikkui pahoja ajatuksia. Ehkä hän ei pääse täältä lainkaan pois.

Pidätetyt tuotiin yhtaikaa poliisiasemalle noin tunti Slavic Priden jälkeen. Muut aktivistit joutuivat samaan selliin ja se tietenkin vain lisää tunnelmaa. Aleksejev joutui toisen kerroksen selliin. Pöydälle oli pantava kaikki, mitä taskuista löytyi. Poliisitiimi tutki muistikirjat ja kirjoitti talteen kaikki mahdolliset puhelinnumerot puhelimen muistista. Siihen meni tunti. Puhelimessa oli paljon numeroita.

Iltaan saakka oli kovaa psyykkistä painostusta. FSB:n ja MVD:n agenteilta hän sai kuulla kaikki mahdolliset loukkaukset homoista, kuten noita ja pederastri. Siinä hän kuunteli kaikki mahdolliset homovitsit. 10 hengen tutkintaryhmä nauroi makeasti.

Tutkintaryhmää kiinnosti erityisesti, kuka tämän kaiken maksaa ja miksi hänellä on sveitsiläinen puoliso. Kyseltiin myös, onko kuuluisia homoja show-bisneksessä tai politiikassa. Erityisen kiinnostuneita oltiin Dina Bilamnomista, Zirinowskista, Lushkovin vaimosta,, jne. Aleksejevia haukuttiin, että hän on yhtä kauhea kuin nekrofilit, zoofilit tai pedofilit.

Aleksejev pyysi yhteyttä asianajajaansa. Vettä sai vasta kuuden tunnin päästä. He olivat myös kiinnostuneita, onko Aleksejev huumeiden puolustaja. Illalla kuulustelijat tarvittiin Euroviisujen suojelemiseen. Yö on vietettävä putkassa, koska häntä syytettiin tottelemattomuudesta poliisia vastaan. Allekirjoitettavaksi vaadittiin erilaisia papereita, mutta hän kieltäytyi. Myöhemmin hän pääsi samoihin tiloihin kuuden muun aktivistin kanssa. Sellin ikkuna oli rikki, joten yöstä tuli viileä. Lavitsat olivat puuta. Alkuyöstä tuli ruokaa. Vessa-asiat ovat ihan omajuttunsa plastiikkipusseineen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Aamulla hän tapasi asianajajansa, joka oli sitkeästi kolme tuntia ollut poliisiaseman ulkopuolella. Päivällä oli oikeudenistunto, joka pidettiin suljettuna istuntona.

Oli siellä aamulla yksi poliisimies, joka ihaili yksityisesti gayaktivistien rohkeutta.

(lähde: gayrussia, googlen käännös oli vaikeaselkoinen joten tekstissä voi olla pieniä puutteellisuuksia)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!