Suutelevat miehet ihmetyksen aiheina

  • Uutinen
  • Sattumat
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 2

Tv-asema ABC News kokeili pari vuotta sitten, miten ravintolan asiakaskunta suhtautuu intohimoisesti suutelevaan heteropariskuntaan. Osa ihmisistä piti suutelua herttaisena nuorena rakkautena, osa suhtautui torjuvasti.

Nyt kokeiltiin kahdella miehellä. He olivat näyttelijöitä, tosin arkielämässään homoja ja jo parin vuoden ajan oikea pariskunta. Kaolin ja James istuivat puistonpenkillä Birminghamissa (Alabaman osavaltio) ja Veronassa (New Yorkin osavaltio). Birminghamissa on lähes 250 000 asukasta, Veronassa vain 6 700 asukasta. Koehenkilöinä oli myös lesbopari. Ashby ja Leslie ovat myös tosielämässä pariskunta, 8 vuotta.

Molemmissa kaupungeissa suvaittiin paremmin naisten hellyyttä. Aggressiivisia reaktioita ei ollut kokeen aikana lainkaan. Miesten suuteluihin ohikulkijat suhtautuivat monella tavalla. Toiset olivat välinpitämättömiä, jotkut epävarmoja ja toiset olivat hieman ärtyneitä. Suutelevista miehistä monet lausuivat, että kun lapsia ja koululaisia kulkee ohi, niin miten tämä asia heille selitetään.

Alabaman osavaltiossa pelättiin ärhäkämpiä reaktioita, mutta niitä ei tullut. Vain yksi nainen soitti poliisille. Viranomaiset vaativat molempia pareja heti lopettamaan julkisuudessa hellyydenosoitukset. Kuitenkaan tässä ei rikottu mitään lakia vastaan. Kun tv-kanavan juontajat kertoivat poliisille, mistä oli kysymys, poliisi ajoi pois puistosta.

Suutelevat miehet olivat loppusanoissaan tyytyväisiä, että ihmiset huolehtivat. Poliisi kutsutaan paikalle huolehtimaan kahdesta suutelevasta miehestä. Poliisin läsnäolo lisää turvallisuutta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ensimmäinen video, ensin mainos
Toinen video

2 kommenttia

Olipas mielenkiintoinen kokeilu. :D

Muuten, se Verona sijaitsee New Jerseyssä, ei New Yorkissa. :)
Itse olen saanu vastaavaa kritiikkiä ihan va käsikädes kulkemisesta!!!
Hieno kokeilu!!! Tekispä joku vastaavan kokeilun jossain suomen pikkukaupungissa!