Vihreiden nuorten nettisivusto voitti

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Poliittisille nuorisojärjestöille on ollut käynnissä kilpailu parhaasta EU-tiedottamisesta. Sen voittivat vihreät nuoret eli ViNO.. Kilpailun raati oli täkllainen: viestintätoimisto Taitomyllyn johtaja Susanna Paloheimo, EU-viestinnän tutkija Kari Karppinen sekä mediapersoona Joonas Hytönen. Raati perusteli voittajakampanjan valintaa sillä, että ViNOn aihe oli selkeästi rajattu ja kampanja oli hyvin mietitty.

ViNO on ollut mukana prideillä Virossa, Latviassa, Varsovassa ja Suomessa. Nyt tuotettiin esite, jossa kerrottiin seksuaalivähemmistöjen oikeuksista EU:ssa. Mukana on Euroopan kartta, josta selviää kunkin EU-maan vähemmistöjen juridinen tilanne esimerkiksi avioliiton, parisuhteen rekisteröintimahdollisuuksien ja syrjinnän suhteen.

ViNOn kampanjan verkkosivut ovat osoitteessa
www.vino.fi/hlbt-eu

1 kommenttia

Tarkennan vielä – kun asiasta jotain tiedän – että kilpailu voitettiin siis kampanjalla, johon kuului osallistuminen kesällä Riian, Helsingin ja Tallinnan prideille sekä esite seksuaalivähemmistöjen tilanteesta EU:ssa. Esitteestä tehtiin myös verkkoversio.