CSD-paraati Second Lifessä lauantaina

  • Uutinen
  • Pride
  • vaeltaja2006
  • 1

Ensi lauantaina (23.6.2007) Berliinin pride-paraatiin (CSD-paraati) voi osallistua Second Lifen kautta virtuaalisesti. Klo 16 lähtien siellä on live-musiikki (paikan päältä?!) ja erilaisia kojuja sekä Berliinin homomuseon näyttely. Klo 21 lähtien siellä on paraati ja loppujulistus streamattuna paikan päältä.

Tästä löytyy Second Lifen newBerlin:
http://slurl.com/secondlife/New%20Berlin/193/184/31

Virtuaali-paraati on nähtävissä myös täällä
http://www.lifecrawler.com/eventcam

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Livenä paraati on ilmeisesti tässä
http://www.berlininsl.de

Olisi mielenkiintoista kuulla Second Lifen käyttäjien kokemuksia. Tämä uutinen voi olla hatara, koska en ole syventynyt Second Lifessä cruisaliluun.
Niille jotka eivät tiedä, mistä on kysymys:
http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=38&thrdid=4613

1 kommenttia

Nuo edellä olevat sivut ovat saksaksi. Siellä kerrotaan mm. että Second Lifeen on rakennettu Berliinin jäljitelmä. Kakki ryhmät, jotka haluavat mukaan voivat ilmoittautua ja asettaa kojuihin infomateriaalejaan. Niitä voi sitten jakaa virtuaalisille ohikulkijoille. Putiikkien omistajat voivat myydä tuotteitaan. Ryhmien on ilmoittauduttava etukäteen annettuun numeroon. Myös musiikin esittäjiä ja DJ:eitä tarvitaan.

Pahamaineinen Besenkammer on Alexanderplatzin alla. Sinne pääsee osoitteessa:
slurl.com/secondlife/Berlin%20newBERLIN/57/106/31

Ja te kaikki, jotka ette vieläkään ymmärrä, mistä tässä kaikessa on kysymys: nyt kilvan rekisteröitymään Second Lifeen (keksi jo nyt itsellesi avatar-kutsumanimi)
http://www.secondlife.com