Uusi sivusto suomalaisille homoille ja bi-seksuaaleille

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren

Nuorille homo- ja biseksuaalisille miehille tietoa rakkaudesta, seksuaalisuudesta ja turvallisuudesta!

Internetsivustot (www.eurogayway.org/suomi) avataan käyttöön 1.12.2001 eli Maailman Aids-päivänä!

Ensimmäistä kertaa ei-heteroseksuaaliset nuoret miehet voivat lukea itseään koskevaa tietoa turvaseksistä ja homoseksuaalisuudesta suomeksi. Euroopan Unionin tukemana 12 maan hiv-järjestöt kokosivat yhteiset internetsivustot, joista voi lukea tietoa ja kokemuksia eri maiden omilla kielillä. Suomalaisten
sivustojen teosta vastasi tutkija Jukka Lehtonen Suomen Aids-tukikeskuksen edustajana. Suomalaiset sivustot pohjautuvat Aids-tukikeskuksen laajaan miesseksitutkimukseen ja nuorten haastattelututkimukseen.

Sivustoilla käsitellään hiv- ja turvaseksitietoutta sekä seksuaalisuutta laajemmasta näkökulmasta. Nuoret ei-heteroseksuaaliset miehet ovat kiinnostuneita siitä, kenelle voi kertoa seksuaalisuudesta ja mistä seksuaalisuus rakentuu. Mistä löytää poikaystävän ja miten saada rakkaussuhde toimimaan? Nuoret saavat sivustoilta tietoa ja mahdollisuuden pohtia omaa elämäänsä. Sivustoilta löytyy kiinnostavaa tietoa myös nuorten vanhemmille ja heidän kanssaan työskenteleville kuten opettajille ja sosiaali- ja terveysalan työntekijöille. Sivustot näkyvät parhaiten Internet Explorer -selaimella.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!