Mannerheim on elokuvassa homo

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • JuhaniV
  • 28

Näin on otsikoitu Iltasanomien juttu animaatioelokuvasta.

- Mannerheim nähdään animaatioelokuvassa korsettiin pukeutuvana homoseksuaalina, joka pystyy muuttumaan myös kentauriksi.

- Näin hänellä on ihmisen pää, vartalona matkalaukku ja hevosen häntä. Mannerheim on myös kohtauksessa, jossa hän kentaurin olemuksessa harrastaa seksiä miehen kanssa.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1492035

28 kommenttia

Minulla on historiallisista tarinoista muistikuva, että ennen vanhaan hyvään aikaan upseereilla oli yleisesti tapana parannella figuuriaan korsetilla. Sillä oli lähinnä tekemistä vain miehisen turhamaisuuden kanssa, ei homouden.

Tästä päivästä katsoen, pallovatsojen muotiaikaan, korsetti on naisellinen varuste. Edelleenkään sille ei pitäisi asettaa yhtäläisyysmerkkiä homouden kanssa. Transvestismi on eri asia.

Kenties nyt tuo animaatioelokuva räjäyttää keskustelun auki kansallisesta pyhimyksestä ja hänen luonteensa todellisesta piirteistä myyttien takana.
Joo, Uralin perhosestahan oli Helsingin Sanomien NYT-liitteessäkin juttu. Korsetti miehen päällä ei tosiaan ole ollut mitenkään tavaton näky.

Olisi muuten kyllä aika killeri veto näyttää tuo leffa televisiosta itsenäisyyspäivänä, niin kuin nuo suunnittelevat. :D