Rugby-pokaali on gay-ystävällinen?

  • Uutinen
  • Urheilu
  • vaeltaja2006
  • 1

Pariisissa ("rakkauden pääkaupungissa") on syyskuussa rugbykisat, ja mainoksessa on vähintään vihjeitä homoille. Valokuvassa näyttää siltä, että etummaiset suutelevat ja takana yksi pitää kättään toisen pepulla. Espanjaa osaavat voinevat kertoa, oliko tässä Barcelonan gaysivujen uutisessa myös jokin muu viesti.
http://www.gaybarcelona.net/actualidad/082007/13.htm

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Kyseessä on Pariisin briteille osoitettu matkailumainoskampanja, jossa viitataan toisaalta syyskuussa pidettäviin rugbyn World Cup -kisoihin ja toisaalta halutaan osoittaa, että pariisilaiset ovat myös huumorintajuisia.

Linkki alkuperäiselle kampanjasivulle tässä http://cestsoparis.com/paris-humour.php?show=ad-campaign

Ranskalaiset rugbynpelaajat eivät muuten ole lainkaan pahoillaan siitä, että maailman homot ovat heistä kiinnostuneita muutenkin kuin pelintilanteen kannalta...
Dieux du stade -nakukalenteri on jo vuosikausia ollut käsite, ja veikkaisin että sen mainoskampanja on osoitettu aivan samalla tavoin mies- kuin naispuolisellekin yleisölle.

Kalenterisivu: http://boutique.stade.fr/boutique/liste_produits.cfm?type=13&code_lg=lg_fr&num=4

Koskahan esimerkiksi jenkkiläiset palomiehet (tarkemmin sanoen heidän järjestönsä napamiehet) tajuavat, mikä heidän markkina-arvonsa maailmalla oikeasti on?