Kaapista tullut unelmien poikamies Colton Underwood kertoo uudesta elämästään Netflixillä

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
Colton Underwood (kuva: Gary Gerard Hamilton / AP / Lehtikuva)

Amerikkalaista jalkapalloakin pelannut Unelmien poikamies -sarjasta tunnetuksi tullut televisiojulkkis Colton Underwood kertoo kaapistatulostaan ja uudesta elämästään Netflixillä kuusiosaisessa Coming Out Colton -sarjassa. Hän kertoi homoseksuaalisuudestaan keväällä 2021

- Entinen NFL-pelaaja ja Unelmien poikamies Colton Underwood lähtee matkalle uuteen elämäänsä kaapista tulleena HLBTQ-yhteisön jäsenenä.

Urheilijana ja tositelevisiojulkkiksena tunnettu Underwood on uskonnollisesta taustasta. Underwood kertoi keväällä kokeneensa erilaiseksi jo lapsena, mutta homouden syntisyys tehtiin hänelle selväksi jo lapsena katolisessa koulussa. Myös tausta urheilun parissa liitti asiaan kielteisiä mielleyhtymiä. Hän arvelee, että taustansa vuoksi asian salailu ei ihmetytä. Aihepiiri on esillä 3. joulukuuta käynnistyvässä sarjassa.

- En ajatellut koskaan tulevani kaapista, vaan mennä hautaan tämän salaisuuden kanssa, Underwood toteaa maanantaina julkaistussa trailerissa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Syy kaapistatulooni on se, että olen häpeissäni ja tavallaan nolona siitä, mikä alkuaankin sai minut tähän asemaan. 

Underwood pelasi nuorempana amerikkalaista jalkapalloa. Urheilu-uran aikaan ja etenkin sen jälkeen Underwood tuli tunnetuksi Yhdysvalloissa tosi-tv-ohjelmissa. Hän kilpaili vuonna 2014 Unelmien poikamiestyttö (The Bachelorette) -ohjelmassa, mutta pääosaan hän pääsi keväällä 2019 Unelmien poikamies (The Bachelor) -sarjaan kaudelle 23. Siinä 30 naista pyrki olemaan päähenkilön valittu, ja voittajaksi noussut Cassie Randolph seurustelikin Underwoodin kanssa vuoden. Suhde kuitenkin päättyi riitaisaan eroon keväällä 2020, ja asiaa puitiin oikeudessakin.

Underwoodin kaapistatulo noteerattiin laajasti amerikkalaisviestimissä ja myös GLAAD-järjestö on huomioi Underwoodin kaapistatulon. GLAAD (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation) pyrkii vaikuttamaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä mediassa annettavaan kuvaan.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!