Nyrkkeilyuransa päättänyt Elina Gustafsson osallistuu MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 2
Elina Gustafsson ja tanssiparinsa Ansku Bergström Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tähtiparien julkistustilaisuudessa (Roni Rekomaa / Lehtikuva)

Yksi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 14. tuotantokauden osallistujista on Elina Gustafsson. Hänen tanssiparinaan on Ansku Bergström, eli kyseessä on kilpailun kanavallaan lähettävän MTV3:n mukaan ohjelman kaikkien aikojen ensimmäinen naistanssipari.

Tuotantokauden aikana 12 tanssiparia kilpailee paremmuudesta.

Elina Gustafsson sai Vuoden homo -tunnustuksen vuonna 2018. Syksyllä 2017 MM-pronssia voittanut nyrkkeilijä oli kertonut hänelle sanotun suoraan, ettei hän voi olla julkisesti lesbo, jos mielii urheilu-uralle. Vuoden 2015 Miss Gay Finland -kisassa perintöprinsessaksi kruunattu Gustafsson puhui tuolloin omana itsenään olemisen ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien roolimallien tärkeydestä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Eilen (sunnuntaina) Elina Gustafsson ja Ansku Bergström putosivat tanssikilpailusta. Pettynyt Gustafsson pahoittelee putoamistaan MTV3:n jutussa ( https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pudonnut-ttk-pari-tunteikkaana-haastattelussa-tuntuu-etta-leikki-jai-nyt-ihan-kesken/8240206 ) ja purkaa tuntojaan: "Tuntuu, että leikki jäi nyt ihan kesken". Hän kertoo toivoneensa, "että Suomen kansa olisi ollut vähän valmiimpi antamaan meille, näkee monimuotoisuutta telkkarissa ja vähän erilaisia pareja".
Urheilijalta aika kummallinen selitys tippumiselleen. Pitäisikö antaa irtopisteitä homoudesta, pitäisikö naisparia arvostella jotenkin eri tavalla? Ei pitäisi. Ainahan toivomme tasa-arvoista kohtelua, miksei sitten tässäkin tilanteessa. En osaa tanssia arvostella, rytmissä pysyminen on ymmärtääkseni tärkein arvostelukriteeri ja siinä tämä pari ei ollut paras. Myöskään viihdearvoltaan esitys ei tainnut olla muita parempi.