Pikaruokapaikkojen maskottihahmojen suudelma mainoksessa palkittiin

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren

Burger Kingin Love Conquers All -kampanja on voittanut pronssileijonan Cannes Lions -festivaaleilla Industry Craft -sarjassa.

Voitosta kerrotaan tiistaina julkaistussa tiedotteessa.

Syksyllä 2020 toteutetussa kampanjassa Burger King julisti rakkautensa McDonald’sille maalauksella ”Love conquers all”, joka näyttää ravintolaketjujen maskottien välisen suudelman.

- Love Conquers All -kampanjan leijona merkitsee voittoa rakkaudelle ja Burger Kingille. Kampanjan idea kumpusi puhtaasti arvoistamme – halusimme maalauksella olla mukana juhlistamassa Pride-viikkoa ja rakkautta kaikissa sen muodoissa. On hienoa, että tämä puhutteli myös ihmisiä ympäri maailmaa, kertoo Burger King Suomen markkinointipäällikkö Kaisa Kasila.

Tämän vuoden Cannes Lionsissa oli mukana kisaamassa poikkeuksellisen vuoden takia yhteensä yli 29 000 työtä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Leijonan voitto Love Conquers All -kampanjalle on upea saavutus haastavan vuoden jälkeen. Työ ei kuitenkaan pääty tähän. Olemme myös tänäkin vuonna Helsinki Priden yhteistyökumppani ja ylpeästi tukemassa yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien toteutumista myös tulevaisuudessa, jatkaa Kasila.

Kampanjan on ideoinut ja toteuttanut TBWA\Helsinki. Kampanjan mediatoimistona toimi Virta Helsinki. Maalauksen on tehnyt Ossi Hiekkala.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!