Kaapin paikka -podcast käsittelee hengellisyyden ja sateenkaarevuuden risteyskohtia

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
Kaapin paikka -podcast käsittelee hengellisyyden ja sateenkaarevuuden suhdetta

Kesäkuussa on käynnistynyt Kaapin paikka uusi podcast, jonka teemaksi kuvataan hengellisyyden ja sateenkaarevuuden risteyskohtiin kurkistamista. 

- Kaapin paikka on podcast, jossa kurkistetaan hengellisyyden ja sateenkaarevuuden risteyskohtiin turvallisen tilan periaatteita noudattaen. Yhdessä vaihtelevien vieraiden kanssa mietimme, missä on kaapin paikka uskonnoissa ja hengellisyydessä ja onko siellä kaapille tilaa? 

Kaapin paikka -podcastia tuottavat yhteistyössä Sinuiksi -palvelu ja Kyyhkynen-lehti.

Podcast

Podcastit ovat verkossa julkaistuja äänitallenteita. Suomalaisia hlbti-teemaisia tai ylipäänsä hlbti-teemoja käsitteleviä podcast-sarjoja on tuskin kourallista. Maailmalla tällaista äänisisältöä on runsaammin: niin asiaa kuin viihdettäkin - ja paljon näiden väliltä sekä viereltä. 

Yksinkertaisimmillaan Podcastit ovat yhden tai useamman ihmisen jutustelua tai keskustelua, mutta ne voivat olla myös taidokkaasti hiottuja radio-ohjelmien kaltaisia toteutuksia. Podcastit ovat usein sarja jaksoja, joiden pituus vaihtelee muutamasta minuutista jopa tunteihin. Varsinaisissa podcast-palveluissa tai -sovelluksissa jaksot ketjuttuvat: kun edellinen päättyy, seuraava alkaa. Perinteisistä radio-ohjelmista podcastit eroavat lähinnä siten, että ne ovat erityisesllä sovelluksella tai verkkosivulla kuunneltavissa milloin vain. Tubettamisesta podcastit erovat erityisesti siten, että kuva puuttuu. Omanlaisensa sisältö ovat vielä äänikirjat.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!