Berliinin nahka- ja fetissiväen Folsom-tapahtuma järjestettiin virtuaalisena

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 1
Vaikka Folsom-tapahtuma Berliinissä oli peruttu, saapui kaupunkiin kuitenkin kyseisen alakulttuurin edustajia viettämään viikonloppua (kuva: Kosti Heiskanen)

Nahka- ja fetissiväen Folsom Europe -tapahtuma Berliinissä järjestettiin virtuaalisena viikonloppuna 12.-14. syyskuuta.

Berliinissä liikkui kuitenkin viikonlopun aikana muutama tuhat kaupunkiin perutun perinteisen tapahtuman vuoksi saapuneita. Heitä kokoontui esimerkiksi ravintoloiden terasseille ja monet baaritkin pitävät ovensa avoinna. 

Monet terassit olivat täynnä omaehtoista Folsom-tapahtumaa viettäneitä (kuva: Kosti Heiskanen)

Kokoontumisista on esitetty huoli, sillä turvavälejä ei juhlatuulella aina muisteta noudattaa. Samoin kymmenienkin henkilöiden yksityisbileitä sekä läheisempääkin kanssakäymistä harrastetaan Tiergartenin puistossa, kodeissa ja hotelleissa.

Folsom Europe -tapahtuman juuret ovat 1980-luvun puolivälin Kalifornian San Franciscosta, ja sieltä on peräisin myös tapahtuman nimi. Berliinissä Folsom-tapahtuma on järjestetty vuodesta 2004 lähtien. Katutapahtuma järjestetään Schönebergin kaupunginosassa Nollendorfplatzin aseman tuntumassa sijaitsevalla ns. homoalueella, jonne tavallisina vuosina on kokoontunut kymmeniä tuhansia alakulttuurin edustajia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia