EuroDrag Finland -kilpailijat on julkistettu

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren

Helmikuun alussa Hercules-yökerhossa järjestettävän Linda Gold's EuroDrag Contest -kilpailun Suomen karsinnan kilpailijat on julkistettu. Semifinaali on lauantaina 1. helmikuuta ja finaali sunnuntaina 2. helmikuuta.

Linda Gold's EuroDrag Contest -kilpailua markkinoidaan Euroopan suurimpana drag-kilpailuna. Paikallisia karsintoja järjestetään Helsingin lisäksi esimerkiksi Oslossa, Göteborgissa, Kööpenhaminassa, Lontoossa, Roomassa, Berliinissä, Varsovassa ja Benidormissa.

Helsingin karsinnan voittaja pääsee edustamaan Suomea Oslon pridessa kesällä järjestettävässä loppukilpailussa. Sunnuntaina Herculeksen Facebook-sivulla julkaistussa postauksessa esitellään Helsingin karsintaan osallistuvat Linnea Von Kattendam, Laila-Annikki, Arabelle, Trashtina666 ja Bianca Mindz.

Helsingin osalta kerrotaan, että yksi kilpailija finaaliin valitaan yleisön avulla ja toisen kilpailijan valitsevat Linda Gold ja Herculeksen edustaja. Kahden finalistin on opeteltava Lip-sync -kisaan Lady Gagan "Edge of Glory" (lyhennetty versio, jossa on ensimmäiset 3 minuuttia). Yleisö osallistuu voittajan valintaan mm. huutoäänestyksellä, mutta lopullisen voittajan valitsee organisaation Linda Gold. 

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!