TV-vinkki: Will & Grace -sarjan kymmenes kausi nähdään TV5:llä

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren

Will & Grace -sarjan kymmenes tuotantokausi käynnistyy TV5:llä 11. helmikuuta. Tuotantokauden ensimmäiset jaksot ovat jo esillä kanavan omistavan Discoveryn Dplay-suoratoistopalvelussa ja loput jaksot tulevat katsottavaksi ajan mittaan.

Will & Grace -sarjaa tuotettiin alkuaan kahdeksan kauden verran vuodesta 1998 vuoteen 2006. Se oli varsinkin alkuaikoinaan erityisen suosittu myös monien homomiesten keskuudessa, sillä sekä Will - toinen päähahmoista - että Jack - tämän ystävä - ovat homoja.

Alkuvuodesta 2017 kerrottiin, että sarjaan tehdään ainakin kaksi uutta tuotantokautta. Näyttelijäkokoonpano on alkuperäinen. Syksyllä 2017 yhdeksäs tuotankokausi käynnistyi Viaplay-suoratoistopalvelussa ja kymmenes tuotantokausi lokakuussa 2018.

Päähenkilöt ovat asianajaja Will (Eric McCormack) ja sisustussuunnittelija Grace (Debra Messing), joiden elämää sarjassa seurataan. Kaksi muuta vakiohahmoa ovat varakas alkoholijuomiin mieltynyt Gracen assistentti Karen Walker (Megan Mullally) ja Willin taiteellinen ystävä Jack McFarland (Sean Hayes).

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!