TV-vinkki: Will & Grace tekevät paluun

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • Sami Mollgren

Televisiosarja Will & Grace jatkuu perjantaina Viaplay-suoratoistopalvelussa. Jaksot nähdään USA:n ensiesityksen jälkeen päivän viiveellä. Useita Emmy-palkintoja voittanut tilannekomedia saa jatkoa ainakin kahden kauden verran. Näyttelijäkokoonpano on alkuperäinen.

Päähenkilöt ovat asianajaja Will (Eric McCormack) ja sisustussuunnittelija Grace (Debra Messing), joiden elämää sarjassa seurataan. Kaksi muuta vakiohahmoa ovat varakas alkoholijuomiin mieltynyt Gracen assistentti Karen Walker (Megan Mullally) ja Willin taiteellinen ystävä Jack McFarland (Sean Hayes).

Heidän lisäkseen säännöllisesti mukana on ollut joukko päähenkilöiden lähipiiriin kuuluvia hahmoja. Lisäksi sarjassa on esiinynyt esimerkiksi Madonna, Britney Spears, Matt Damon, Elton John, Kevin Bacon ja Demi Moore.

Sarjaa tuotettiin alkuaan kahdeksan kauden verran vuodesta 1998 vuoteen 2006. Se oli varsinkin alkuaikoinaan erityisen suosittu myös monien homomiesten keskuudessa, sillä sekä Will - toinen päähahmoista - että Jack - tämän ystävä - ovat homoja.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Syksyllä 2016 sarjan näyttelijät tekivät Hillary Clintonia presidentin vaalissa tukevan minijakson, jota katsottiin miljoonia kertoja. Suosion jälkeen jälkeen alkoivat keskustelut NBC:n edustajan kanssa, ja pian jatkon vahvistivat sekä sarjaa Yhdysvalloissa esittänyt NBC että sarjan näyttelijät.

TV-sarja Will & Grace saa uusia jaksoja

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!