Näyttelijä Antti Holma avioon

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 2
Antti Holma (kuva: Emmi Korhonen / Lehtikuva)

Näyttelijä Antti Holma, 35, on avioitunut.

Asiasta uutisoi maanantaina Seiska.

Median tietojen mukaan Holma oli tutustunut Emmanuel-nimiseen kumppaniinsa Lontoossa, ja pari avioitui New Yorkissa. Iltalehti puolestaan kertoo, että Holman kumppani on muusikko. Lehti mainitsee myös kesällä Helsinki Priden aikaan Holman tekemästä Instagram-päivityksessä, jossa Holma istuu kumppaninsa kanssa utossa - ja kuvassa näkyvät vain kädet.

Seiska kertoo uutisessaan, että pari lahjoitti saamansa häälahjat hyväntekeväisyyteen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien hyväksi.

Omasta elämästään vaitelias Holma oli aiemmin kertonut, ettei usko olevansa parisuhdeihminen. 

Teatteritaiteen maisteri Holma on näytellyt Teatteri Takomossa ja Suomen Kansallisteatterissa. Hänet palkittiin vuoden näyttelijätulokkaana vuonna 2010. Vuonna 2014 hän oli mukana viihdeohjelma Putouksessa hahmollaan Kissi Vähä-Hiilari. Holman omia tuotantoja ovat teatterimonologit Rakastaja ja Johtaja vuodelta 2012, joihin liittyy vuonna 2014 ilmestynyt Holman esikoisromaani Järjestäjä. Vuonna 2015 Holmalla oli televisiossa ohjelmat Kingi ja Antti Holma Show. Holma esittää tammikuussa 2018 ensi-iltaan tulleessa Cheek-elokuvassa Veljeni vartija sekä Cheekia että hänen kaksoisveljeään.

Avioliittolain uudistusta käsittelevän keskustelun aikaan Holma julkaisi videopalvelu Youtubessa yhdevertaisuutta vastustavien käyttämää homorummutus-käsitettä parodioivan videon.

2 kommenttia

"Omasta elämästään vaitelias Holma oli aiemmin kertonut, ettei usko olevansa parisuhdeihminen. "

Kun uskomuksista vapautuu, niin löytää aidon rakkauden. Elämäniloa aviomiehille!
Tämä sai minut tekemään pienen sisäisen fist pumpin. Yaaass! Minua aina suretti ja jotenkin ärsytti se, kun Holma sanoi jokaisessa haastattelussa, ettei seurustelu tai parisuhde ole häntä varten. Tiesin, ettei noin ihana ja unelmainen mies voi pysyä sinkkuna kovin pitkään.