Tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi uudisti verkkosivustonsa

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • Sami Mollgren
Sinuiksi.fi -sivusto aukesi uudistettuna 3.9. (kuvakaappaus)

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin liittyvissä asioissa tukea ja neuvoja tarjoava Sinuiksi-palvelu on julkaissut uudet verkkosivunsa maanantaina.

Sinuiksi.fi -verkkosivuston lisäksi aihepiiriin liittyviä kysymyksiä käsitellään myös teemoitetuissa vertaistuki-periaatteella toimivissa verkkokeskusteluissa sekä puhelinpäivystyksessä. Puhelinpäivystys on avoinna normaalisti maanantaisin ja torstaisin kello 19-21. 

- Voit lähettää viestin verkon kautta koska tahansa. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä. Aiheiden kiireellisyydestä riippuen viesteihin pyritään vastaamaan noin viikon sisään, todetaan palvelun verkkosivuilla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Palvelussa voi kysyä anonyymisti mistä tahansa mieltä askarruttavasta oman tai läheisen seksuaaliseen suuntautuneisuuteen (esimerkiksi aseksuaalisuuteen, biseksuaalisuuteen, homoseksuaalisuuteen ja panseksuaalisuuteen tai lesbouteen) ja sukupuolen moninaisuuteen (esimerkiksi intersukupuolisuuteen, muunsukupuolisuuteen ja transsukupuolisuuteen sekä transvestisuuteen, queer-identiteettiin) liittyvistä kysymyksistä kuten sosiaalisista paineista, vertaisuudesta, seurustelun aloittamisesta, kaapista ulostulosta, seksuaalisuudesta, pari-, monisuhde-, perhe- ja työelämästä, ikääntymisestä, yksinäisyydestä, eheyttämisestä, vihapuheesta, kiusaamisesta tai muista syrjintäkokemuksista.

Palveluun kysymyksiä jättäneille pyritään vastaamaan kahden viikon kuluessa.

Sinuiksi aukesi 17.5.2014

Sinuiksi-palvelu avattiin toukokuussa 2014 Pirkanmaan Setan ja ranneliike.net -sivuston taustayhdistyksen Sateenkaariyhteisöt ry:n yhteisprojektina. Merkittävä osa käynnistämiseen tarvitusta rahoituksesta kerättiin ranneliike.netin dtm-yökerhossa järjestetyillä teemabileillä. Nykyään palvelua tukee sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!