Café Cavalier Helsingissä putkiremontissa

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 1
Cavalier tiedottaa ovessaan putkiremontista

Helsingissä Malminrinteessä toimiva Café Cavalier on toistaiseksi suljettu, sillä rakennuksessa tehdään putkiremonttia. 

Cavalierin ovessa on lappu, jossa kerrotaan alkaneesta putkiremontista ja toivotetaan hyvää kesää. Remontin tarkempaa päättymispäivää ei kerrota. Toisessa lapussa kerrotaan asiakkaita palveltavan läheisellä Eerikinkadulla sijaitsevassa Bar 17:ssä.

Sateenkaariväkeäkin palvelevan erotiikkaliike Keltaisen ruusun Kampin myymälä on myös ollut suljettuna putkiremontin vuoksi. Sen kerrotaan olevan kokonaisuudessaan avoinna näinä päivinä.

Helsingin keskustassa sateenkaariväkeä palvelevat Mannerheimintiellä sijaitsevat dtm ja Mann's Street, Pohjoisella Rautatiekadulla sijaitseva Hercules ja Bulevardilla sijaitseva Room BLVD. Kallion seudulla toimivat Helsinginkadun Fairytale sekä Karhupuistossa kahvila Kulma sekä lippakioskin Bear Park Cafe. Karhupuiston sateenkaarimyönteinen Sivukirjasto on myös putkiremontin vuoksi suljettu, ja se ohjaa asiakkaansa Pääskylänrinteessä sijaitsevaan Sörkan Ruusuun.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Kuten juttu ennakoi, Keltainen Ruusu on avannut, myös cinema-alueen, Remontti on kuitenkin yhtä pahasti kesken. Katselukoppien asiakaskohtaiset videovalinnat on poistettu. (Niiden kohdalla on nyt reikä seuraavaan koppiin, kuitenkin kovin ylhäällä palvellakseen mitään muuta tarkoitusta.). Nyt tupakointi näyttää olevan kielletty koko paikassa, mutta henkilökunnan mukaan myöhemmin valmistuu imurein varustettu tupakkahuone.