Mr. Gay Finland 2018 on Ismo Poutiainen

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • (päivitetty )
  • Sami Mollgren
  • 4
Mr. Gay Finland 2018 -kilpailun palkittu nelikko. Vasemmalta: ensimmäinen perintöprinssi Simo Pokka, Mr. Gay Finland 2018 Ismo Poutiainen, toinen perintöprinssi Miro Turunen ja yleisön suosikki Väinö Kähkönen.

Ismo Poutiainen on Mr. Gay Finland 2018. Järjestyksessään yhdeksäs Mr. Gay Finland valittiin lauantai-iltana 16. kesäkuuta Helsingissä dtm-yökerhossa.

Haluan muistuttaa, että sateenkaariyhteisö koostuu eri-ikäisistä ihmisistä. Kaapista ulos tuleminen on iso asia kenelle tahansa, mutta erityisen vaikeaa se voi olla vanhemmalle miehelle, joka on jo tottunut elämään heteroperhe-elämää salaten samalla oman itsensä. Jokaisen meistä tulisi voida tuntea olevansa hyväksytty ja rakastettu iästään riippumatta, sanoo tuore Mr. Gay Finland 2018.

Ensimmäinen perintöprinssi on Simo Pokka ja toinen perintöprinssi Miro Turunen. Yleisön suosikki on Väinö Kähkönen.

Voittajan perintöprinsseineen valitsi raati, johon kuuluivat tuomaristo, johon kuuluvat muun muassa Mr. Finland 2015 Alex Hytönen, laulaja-lauluntekijä Vilma Alina, Tämän kylän homopoikana tunnettu bloggaaja Eino Nurmisto sekä lifestyle-tubettaja ja malli Mikael Renwall. Yleisö valitsi suosikkinsa tekstiviestiäänestyksellä, jonka tuotot ohjataan tänä vuonna translakikampanjalle.

Ismo vakuutti tuomariston aitoudellaan ja uskottavuudellaan. Hänestä paistoi aito palo ja halu ajaa konkreettisesti koko sateenkaariyhteisön asiaa. Koko finaalikahdeksikolla oli sydän paikallaan, mutta Ismo oli valmis paketti, päätuomari Jonna Geagea kertoo raadin yhteisistä perusteluista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ehdokkaita finaalissa oli kahdeksan.

Finaali-illan juonsi Xenia.

Kilpailun ovat voittaneet aiemmin Kenneth Liukkonen (2010), Jussi Laitinen (2011), Janne Tiilikainen (2012), Aleks Vehkala (2013), Peter Linden (2014), Aku Raita (2015), Marko Fali (2016) ja Rami Kiiskinen (2017).

Perjantai-iltana Miss Gay Finland 2018 -tittelin haltijaksi valittiin Iina Karinen.

4 kommenttia