Tuure Boelius Vuoden Nuori Eurooppalainen 2018

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • Sami Mollgren

Eurooppanuoret ovat valinneet Tuure Boeliuksen Vuoden 2018 Nuoreksi Eurooppalaiseksi. Tunnustus myönnetään henkilölle, joka antaa positiivisen kuvan eurooppalaisuudesta ja toimii merkittävästi kansainvälistä suvaitsevaisuutta edistävällä tavalla.

Eurooppanuorten puheenjohtaja Tuomas Tikkanen toteaa, että Boelius on omalla esimerkillään kannustanut nuoria rikkomaan omia rajoja, ja olemaan ylpeästi oman tiensä kulkijoita. Boelius kannustaa nuoria kansainvälistymään ja kehittämään kielitaitoaan esimerkiksi erilaisten kielimatkojen kautta.

- Boelius on näyttänyt meille kaikille mallia siitä, mitä rohkeus ja nuoruus parhaimmillaan tarkoittaa, kommentoi Tikkanen.

Boelius kertoo palkinnon tuntuvan käsittämättömän hyvältä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Keksisin suoriltaan monta muuta henkilöä, jotka tämän kunnian olisivat ansainneet. Olen tosi kiitollinen tunnustuksesta ja otettu siitä, että olen omalla toiminnallani onnistunut viemään tärkeää asiaa eteenpäin, sanoo Boelius.

Vuoden nuori eurooppalainen valittiin nyt 14. kerran. Valinta julkistettiin 9.5.2018 Eurooppa-päivää juhlistavassa Eurooppanuorten tapahtumassa Helsingin Narinkkatorilla.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!