”Eurooppalainen agenda” haluaa palauttaa ”luonnollisen järjestyksen” ja torjua tasa-arvoisen avioliiton

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Huhtikuun lopulla ranneliike.net kertoi eurooppalaisesta ”aito avioliitto -liikkeestä”, joka oli julkaissut salaisen strategiapaperin. Tänään 1.6.2018 Helsingin Sanomat kertoo lisää tästä ”Agenda Europe -liikkeestä”.

Helsingin Sanomien mukaan kyseessä on äärikonservatiivinen liittoutuma, ja tavoitteena on Eurooppa-laajuisesti kieltää abortti ja homous. Euroopassa on liittoutuman lonkeroita 30 maassa, Suomessa ”Aito avioliitto -yhdistys. Ulkoministeri Soinin vierailu Kanadan äärikonservatiivien tilaisuudessa nousi Suomessa eilen otsikoihin, hallitukseen ja eduskunnan kyselytunnille.

Äärikonservatiivien toimintaa on tutkinut Euroopan maiden parlamenttien väestö- ja kehitysryhmien kattojärjestössä EPF:ssä Brysselissä Neil Datta. Hän sanoi Helsingin Sanomille, että jokaisessa Euroopan maassa pitää nyt olla valppaana. Abortti, avioerot ja ehkäisy ovat vaarassa. Aborttioikeutta on yritetty rajoittaa Puolassa ja Espanjaksi ja viimeksi viime viikonloppuna Irlannissa kansanäänestyksessä kaadettiin Irlannin tiukka aborttilaki.

Keski-Euroopassa keskitytään kaatamaan tasa-arvoinen avioliitto. Kroatiassa ja Slovaniassa on pystytty jarruttamaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen aseman parantamista lainsäädännön kautta. Romaniassa yritetään kansanäänestyksellä kieltää samaa sukupuolta olevien liitot. Eri maissa painotetaan hieman eri asioita. Suomessakin hyökättiin tasa-arvoista avioliittolakia vastaan.

Mallia otetaan USAsta, jossa abortti on jatkuvien kiistojen aihe.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Taustalla on katolinen kirkko ja sitä kautta löytyy yhteys Soinin toimintaan ”yksityishenkilönä”.

Helsingin Sanomien artikkeli
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005702405.html

Kun ranneliike kertoi huhtikuussa ”eurooppalaisesta agendasta”, asia ei suuresti herättänyt huomiota, paitsi että artikkelia jaettiin sosiaalisessa mediassa tavattoman paljon. Ainoan laajan kriittisen kommentin esitti Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja Juha Ahvio Patmoksen blogissa 4.5.2018.

https://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/1136/paljastuiko_salainen_ultrakonservatiivinen_agenda_europe_-verkosto


Ranneliikkeen artikkeli 25.4.2018.

http://ranneliike.net/teema/avoin-homovihamielisyys-lisaantyy-euroopassa?aid=14840

1 kommenttia

Tällä hetkellä Suomessa Aito avioliitto -seurakunnan agendana näyttää olevan translakiuudistuksen vastustaminen.