Elokuussa hlbtiq-vähemmistöjen asemaan myönteisesti vaikuttavia palkitaan QX Awards 2018 -tunnustuksilla

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren

Ruotsalaisjulkaisu QX:n suomenkielinen QX.fi -sivusto palkitsee QX Awards 2018 -tunnustuksilla hlbtiq-vähemmistöjen asemaan myönteisesti vaikuttaneita henkilöitä ja toimijoita Helsingin Vallilassa järjestettävillä Querelle-festivaaleilla 24. elokuuta.

Omia ehdotuksia eri palkintosarjoihin voi esittää 13. kesäkuuta asti. Ehdotusten perusteella on määrä järjestää elokuun alussa yleisöäänestys.

Loppuvuodesta 2017 kerrottiin, että vuoden 2018 Suomen QX Gay Gaala joudutaan perumaan rahoitusongelmien vuoksi. Tuolloin kerrottiin, että QX haluaa jatkaa palkitsemisperinnettään.

- Siitä lähtien kun Suomen QX Gay Gaala peruttiin loppuvuodesta 2017, olemme etsineet ratkaisua siihen, miten Suomessa voitaisiin edelleen juhlistaa vuosittain sankareita ja esikuvia, kirjoittaa QX.fi

Toimiminen Querelle-festivaalin osana nähdään mahdollisuutena jatkaa palkintojen jakamista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- QX tuo Querelle-festivaalille kokonaan uuden konseptin, QX Awardsin. Se järjestetään tapahtuma tapahtumassa -periaatteella. Pienessä maassa on hienoa, että pystymme yhdistämään voimamme ja tuomaan tapahtumamme näin suoraan yhteisön keskelle, kirjoittaa QX.fi.

Querelle-festivaali järjestetään Helsingissä Vallilan makasiineilla 24.-25. elokuuta 2018.
Keväällä Helsingin juhlaviikot sanoi irti yhteistyön Querellen kanssa. Taustalla yhteistyön päättämiseen on tapahtuman järjestäjiin kuuluvan henkilön reagoiminen Twitterissä festivaalia kohtaan esitettyyn kritiikkiin. Kyseinen henkilö siirtyi sittemmin syrjään järjestelytyöstä.

QX.fi: QX ylpeänä esittää: QX Awards 2018 - ja ehdolleasettelu alkaa nyt!
querelle.fi
Helsingin juhlaviikot katkaisi yhteistyön Querelle-festivaalin kanssa

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!