Lari teki paluun Salatut elämät -sarjaan

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
MTV on esittänyt Salatut elämät -sarjaa alkuvuodesta 1999 lähtien.

Lari Väänäsen (Ronny Roslöf) hahmo teki paluun Salatut elämät -sarjaan keskiviikon 21.2. jaksossa. Hahmo poistui sarjasta alkuvuodesta 2017.

Keskiviikon jaksossa Kalle Laitela (Pete Lattu) näki yllättäen Larin seminaarissa Porissa pitämässä konsulttina puheenvuoroa. Myöhemmässä vaiheessa Lari tuli juttelemaan Kallen kanssa.
Vielä ei tiedetä, miten pysyvä Larin hahmon paluu sarjaan on.

Kallella ja Larilla oli sarjan aiemmissa juonenkäänteissä suhde. Kalle puolestaan on yksi alkuperäisistä hahmoista. Vuosituhannen vaihteen aikoihin hahmo tuli kaapista. Sarjaa kehuttiin siitä, että se arkipäiväisti homoseksuaalisuutta.

Sarjassa yhtenä juonena oli pitkään Larin ja Elias Vikstedtin (Petteri Paavola) suhteen kehittyminen. Sosiaalisen median tunnisteella #larias tunnettua tarinaa seurattiin ulkomaita myöten fanien tekstittämien Youtubessa jaettujen klippien avulla. Vuosia kehitelty tarina päättyi Eliaksen tapaturmaiseen kuolemaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Joidenkin huomioiden mukaan Larin ja Eliaksen tarinan päätöksessä oli kyse klisheisestä homoseksuaalisuuteen liittyvästä juonenkäänteestä: homohahmon tarina ei voi päättyä onnellisesti. Dramaattinen loppu tuli juuri silloin, kun kaikki vihdoin alkoi näyttää aurinkoiselta.

Salatut elämät -sarjan Larin ja Eliaksen tarina päättyi kuolemaan
Salatut elämät: Lari poistuu sarjasta
salatutelamat.fi

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!