ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Salatut elämät: Lari poistuu sarjasta

Sami Mollgren • 24.03.2017 06:18 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Lari-hahmon näyttelijä Ronny Roslöf 17 vuotta täyttäneen Salatut elämät -televisiosarjan tiedotustilaisuudessa Konalan studiolla Helsingissä 15. helmikuuta 2016. (kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva)
MTV:n Salatut elämät -sarjassa Lari Väänäsen hahmoa näytellyt Ronny Roslöf jättää sarjan. Larin hahmo oli mukana sarjassa runsaat viisi vuotta, ja hahmon tarina kertoi rakkaussuhteen kehittymisestä Eliakseen (Petteri Paavola).

MTV:n verkkosivuilla kerrotaan, että hahmon tarina on tullut päätökseensä traagisen menetyksen jälkeen. Lari joutui jättämään hyvästit elämänsä rakkaudelle, Eliakselle, kun tämä kuoli traagisesti auto-onnettomuudessa 2. marraskuuta 2016 esitetyssä jaksossa.

- Osasin kyllä aavistaa tämän tulevan, sillä Larin tarina on ollut monella tapaa riippuvainen Eliaksesta. Kun Elias poistui sarjasta syksyllä, oli luonnollista että myös Larin tarina hiipui, Roslöf sanoo MTV:lle.

Larin ja Eliaksen tarina on saanut huomiota Suomen ulkopuolellakin. Tarinan käänteistä käytiin keskustelua sosiaalisessa mediassa ja YouTubeen ladattiin klippejä #larias-kohtauksista, joita tekstitettiin monille kielille. Vastaavanlaisen ilmiön on synnyttänyt Norjan television Skam-sarja, jonka kolmannella tuotantokaudella seurattiin Isakin (Tarjei Sandvik Moe) kasvua ja tämän suhdetta Eveniin (Henrik Holm).

Vuosituhannen vaihteen aikoihin Salattujen elämien yksi alkuperäisistä hahmoista, Pete Latun näyttelemä Kalle Laitela, tuli kaapista ulos. Sarjaa onkin kehuttu siitä, että se on arkipäiväistänyt homoseksuaalisuutta. Toisaalta esimerkiksi Eliaksen kuoleman yhteydessä joissain kriittisissä kommenteissa esitettiin huomioita, että klassisesti tarinoiden homosuhteisiin ja homoihin ei voi kuulua kuin traaginen loppu.

Salatut elämät -sarja on pyörinyt ruudussa vuodesta 1999 lähtien.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Nyt voi lopettaa tämänkin sarjan katsomisen ;-)
  Skam (ei rekisteröitynyt) • 24.03.2017 06:25
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy