Facebook-pilkan takana perussuomalainen

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 14

Stylisti Teuvo Loman on Helsingin Sanomien mukaan joutunut Facebookissa uhkauksen tai pilkan kohteeksi. Sinne on avattu ryhmä: Hakataan Teuvo heteroks. Teuvo teki rikosilmoituksen asiasta kuultuaan. Ryhmän perustaja oli lokakuun kuntavaaleissa ehdolla Urjalan valtuustoon perussuomalaisten listoilla.
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Professori+Facebook-pilkka+voi+t%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4+rikoksen+tunnusmerkit/1135241354022

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

14 kommenttia

Saksassa rikosilmoitus netin kiihotus-sivustosta

Saksassa vasemmistopuolue Linken puoluehallituksen jäsen on tehnyt rikosilmoituksen netti-sivustoa der-berliner-bote.info vastaan. Siinä on kiihtouskirjoitus homoja vastaan. Rikosilmoituksen mukaan on kyse kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Artikkelissa oli homofobisia ja ihmisten arvoa loukkaavia ilmaisuja. Sivulla käytetään myös natsi-Saksan aikaisia ilmauksia. Homot leimataan perversseiksi. Homoja syytetän myös siitä, etteivät he osallistu tulevien sukupolvien synnyttämiseen.
Maapallo on ylikansoitettu. Jotkut vielä miettivät raamatullisia periaatteita "lisääntykää ja täyttäkää maa". Se homma on jo hoidossa, liiankin kanssa. Tulisivat ihmiset tähän päivään.

Stylisti Teuvo Lohman onnistui jälleen kerran pääsemään lööppeihin. Asiaa tarkemmin tuntematta arvelen, ettei hänen tällä kerralla itse tarvinnut asian eteen ponnistella kuten aikaisemmilla kerroilla.