HNMKY vanhoillisten linjoilla

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 3

Hesari kertoo 3.3.2008 päivätyssä uutisessa vetoomuksesta, jossa todetaan Helsingin Nuorten Miesten Kristillisen Yhdistyksen avioliittokoulun loukkaavan naisia. Järjestön tasa-arvonäkemys ei kantelijan mielestä vastaa nykyistä näkemystä ja on tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslakien vastainen.

Hesari lainaa:
- HNMKY:n nettisivuilla todetaan, että "(seksuaalisen) harhautumisen äärilaitaa edustavat sadisti-masokistit sekä homojen ja lesbojen tunne-elämä", ja että miehen perustarpeiden mukaan "kodinhoidon päävastuu on vaimolla".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

HNMKY:n perheleirit kiinnostivat sen verran, että otinpa yhteyttä järjestäjiin. Ei ole samaa sukupuolta olevilla pareilla asiaa leireille. Ne ovat vain heteroille! Asiaa oli mietitty, koska perustelut tulivat helposti. He eivät ole varautuneet tätä nimenomaista kohderyhmää palvelemaan. Tarvittaisiin vertaisvetäjiä jne. Mihinkään periaatteellisiin keskusteluihin ei menty.

Hyväksyn perustelut, mutta siltikin jään miettimään, etteikö pitäisi valmistautua tukemaan kaikenlaisia perheitä. Jos sateenkaariperheitä ymmärtäviä ohjaajia katsotaan tarvittavan, heitä olisi syytä kouluttaa.

Näyttävät olevan Sisälähetysseuran tontilla nämä seminaarit. Tuskin sinne jatkossakaan tullaan homoja ja lesboja päästämään.
Hesari eilen:
"Helsingin NMKY:n (Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys) kohua herättänyt avioliittokirja on vedetty pois myynnistä, ja verkkomateriaali poistettu verkosta. Asiasta kertoi ensimmäisenä Kotimaa-lehti."

Avioliittoleirien puuhaajat HNMK:ssä ilmoittavat kirjan sisällön tulevan päivitettäväksi.

”Uudistamme kokonaan kohdat, joissa käsitellään Raamatun perustaa avioliitolle, koska nykyihmiselle Raamatun teksti on täysin vierasta”, Ranssi sanoo. ”Olemme huomanneet, kuinka paljon yhteiskunta on muuttunut 30 vuodessa. Silti niitä (Raamatun) periaatteita olisi hyvä viljellä.”

Toivottavasti he pitäytyvät (hetero)avioliitoissa ja jättävät homot rauhaan.