Yksinäiset sydämet koolle

  • Uutinen
  • Sattumat
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006

Näin kerrotaan uudesta yksinäisten sydänten ryhmästä Helsingin seudun Setan kotisivuilla:
Tunnetko itsesi joskus yksinäiseksi jopa väkijoukon keskellä? Haluaisitko tutustua ihmisiin pintaa syvemmältä? Kaipaatko elämän ilojen ja surujen jakamista, syvällisiä keskusteluja teekupin ääressä vai kaveria kauppaan, korpeen tai konserttiin? Yksinäisten sydänten kerho kokoontuu ensimmäistä kertaa HeSetan toimistolla keskiviikkona 22.4. klo 18-20.

Nyt yritetään koota hyvin vapaamuotoisesti toimivaa piiriä, jossa voidaan keskustella monenlaisista arkiasioista, tai jos joku ei halua hirveästi keskusteluihin, voi olla vain mukana joukon jatkona.

Hesetan toimistolle pääsee metrolla. Kalasatama-asemalla ulos ja Hesetan toimisto on pieni viehättävä rakennus 100 metriä metroaseman eteläpuolella.


Ovatko homot ja lesbot yksinäisempiä kuin muut ihmiset? Toiset ovat, toiset eivät. Kontaktien saanti ei ole yhtä helppoa kuin heteroväestöllä. Heteroille lähes jokainen sopivan ikäinen ja sukupuoleltaan sopiva vastaantulija voi olla potentiaalinen partneri, homoilla ja lesboilla tuskin edes joka 20. ja siinä tarvitaan tarkkaa silmää.

*****

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

HLBTIQ-järjestöt ovat organisoineet erilaista pienryhmätoimintaa pian 40 vuoden ajan. Ensimmäiset keskusteluryhmät perustettiin 1970-luvun alussa. Puhelinneuvonta alkoi heti Psyke ry.n perustamisen jälkeen vuonna 1969. Hesetan puhelinneuvonta vapaaehtoisvoimin päättyi viime vuoden lopulla, kun nähtiin, että tarve on kovasti vähentynyt. Ilmeisesti netti korvaa puhelinneuvonnan.

Lisää tietoa yksinäisten sydänten kerhosta

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!