Kauppalehti kertoo vapautuneesta Happy hour -mainonnasta ja Helsingin homoyökerhojen talousluvuista

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 8

Kauppalehden mukaan vuonna 1994 perustettu Herculeksen ja Mann's Streetin omistava Moek Trading on hyvin kannattava, mutta vuonna 2011 perustetun DTM:n omistavan Äkä Oy:n tulos on pakkasella, vaikka tase onkin kunnossa.

Moek Tradingin kahden ravintolan liikevaihto on ollut noin kaksi miljoonaa euroa ja Äkä Oy:n noin puolitoista miljoonaa euroa. Tulos on kuitenkin laskussa.

Kauppalehden analyytikon mukaan Moek Tradingin liiketulosmarginaali on noin kymmenen prosenttia, kun alan keskiarvo on runsas neljä prosenttia.

Moek Tradingin Erkki Koski arvioi lehdelle yrityksen pärjäämisen taustalla olevan asiakaslähtöisyyden. Kauppalehti kertoo myös ravintolan aloittaneen Happy hour -mainonnan vapautumisen myötä tarjoukset.

Helsinginkadun Fairy Tale vaihtanut omistajaa

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ranneliike.netin saamien tietojen mukaan Helsingin Alppiharjussa, Helsinginkadulla sijaitseva Fairy Tale -baari on myyty.

Tietojen mukaan 15 vuotta baaria pyörittänyt bangladeshiläistaustainen edellinen omistaja on myynyt liiketoiminnan kiinalaiselle suvulle, ja rahoitus kaupalle tulisi Ruotsista.

Saadun tiedon mukaan vuosituhannen alussa avatun Fairy Tale -baarin toiminta jatkuu pääosin entisellään, mutta aukioloajat saattavat pidentyä.

Kauppalehti: Hercules-yökerhoa pyörittävän Moek Tradingin kannattavuus on alan parhaassa neljänneksessä.
Kauppalehti: ´Jos huonekalukaupoilta olisi kielletty hintamarkkinointi, jäljellä olisi Ikea. Pidän erittäin fiksuna sitä, että 10 vuotta kestänyt tyhmyys poistuu viimein´, sanoo Night People Groupin toimitusjohtaja Antti Raunio.

8 kommenttia

Jutussa unohtunut kertoa että nuo tulosluvut koskevat 2017 helmikuulla päättynyttä tilikautta, eli pääosin vuoden 2016 toimintaa. Herculeksen osalta tuo tilikausi oli uuden paikan ensimmäinen vuosi ja toki tupa täynnä silloin, vaikkain siellä oli myös hulppeat avajaistarjoukset pitkäänkin.

Superhuono 2017-kesäsää taisi tuottaa sitten terassimyyntiin pettymyksen.

Demariahan tuolla 2016 tilikaudella rasitti taloudellisesti "perseelleen" mennyt kesän 2016 Hki Priden pääparty Kaapelilla.

Herculeksen osalta sellaista ennakkotietoa että Lähi-idän artistien modernin tanssimusan party Yalla Habibi on tulossa jälleen torstaina 18. taimmikuuta, Eli jo kolmatta kertaa. Omistajatkin ovat partyssä paikalla.
Samalla viikolla taitaa olla Mann's Streetillä merkkivuosijuhlat myös.
Olen pitkään ollut siinä ymmärryksessä, että nimenomaan Mann's Street on yhtiön kahdesta paikasta se "kultakaivos".