Formula1-tähti Lewis Hamilton kompastui mekkoon

  • Uutinen
  • Urheilu
  • Sami Mollgren
  • 1
Lewis Hamiltonin Instagram-tilin postaukset on poistettu.

Formula1-tähti Lewis Hamilton, 32, jakoi jouluna sosiaalisen median palvelu Instagramissa videon, jossa hänen sisarenpoikansa heilutteli iloisena pörröistä vaaleanpunaista sydäntä pukeutuneena joululahjaksi saamaansa hempeän väriseen prinsessamekkoon.

Hamilton toteaa videon aluksi olevansa "suruissaan juuri nyt" ja hetken sisarenpokaansa kuvattuaan ja tältä perusteluja lahjatoiveesta tivattuaan kertoo huutaen tälle, että "pojat eivät pukeudu prinsessa-asuun". Tämä jälkeen sisarenpoika kääntyy ympäri ja laittaa kädet korvilleen. Videon alalaidassa näkyy emoji, jossa apina on peittänyt käsillään silmänsä.

Tapaus synnytti vihaisia reaktoita. Pääasiassa viesti on se, että sisarenpojan pitäisi saada pukeutua haluamiinsa asuihin. Enon toimintaa pidettiin vastuuttomana.

Myöhemmin Hamilton poisti videon Instagramista ja pyysi anteeksi tekoaan. Hän vakuutteli, ettei halunnut pahoittaa kenenkään mieltä, ja kertoi pitävänsä hyvänä, että sisarenpoika voi vapaasti ilmaista itseään.

Kritiikki ei kuitenkaan vaiennut, varsinkin kun Hamilton "tykkäsi" useista postauksista, jossa Hamiltonin tekoa pidettiin oikeana ja oikeutettuna.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lopulta Hamiltonin Instagram-tililtä poistuivat kaikki postaukset. Hänen Instagram-tilillään on 5,7 miljoonaa seuraajaa.

Tapausta on ruvettu kutsumaan nimellä "Princessgate", ja sen arvioidaan vaikuttavan Hamiltonin mahdollisuuksia toimia erilaisissa edustustehtävissä. Ainakaan toistaiseksi tapaus ei ole vaikuttanut Hamiltonin toimintaan F1-autourheilun parissa.

PinkNews: Lewis Hamilton just yelled at his nephew for wearing a princess dress in a horrific Instagram video
PinkNews: Lewis Hamilton´s apology slammed as ´empty´ after he likes tweets saying he shouldn´t have apologised

1 kommenttia

Mitä nyt voi odottaa ihmiseltä, jonka ainoa taito on istua penkissä kääntelemässä rattia :-D