Saksa: Murhatutkintaa ”homopiireissä”

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 3

Saksalaisissa rikosuutisissa silloin tällöin törmää lauseeseen: ”Poliisi tekee tutkintaa homoskenessä” (tai ”homomiljöössä”, "homopiireissä"). Nyt Bild-lehdessä on ajankohtainen juttu, jonka mukaan perheellinen eläkeläinen on surmattu ja vihjeitä on tullut homovieraista.

Surma on tapahtunut Reinin rannalla sijaitsevassa Emmerichin kaupungissa. Kun eläkeläinen ei perjantaina saapunut työpaikalleen huoltoasemalle, häntä lähdettiin etsimään ja omakotitalon ovenkarmeista löytyi verta. Etsityn ruumis löytyi kellarista ja samalla löytyi merkkejä yhteenotosta.

Eläkeläinen oli varakas ja surman motiiviksi epäillään rahanhimoa. Murhatun vaimo on kuollut neljä vuotta sitten. Talo oli hyvin suojattu turvalaitteilla, joten joku on päästetty sisään. Poliisi on saanut vihjeen homokontakteista ja sen takia tutkintaa tehdään myös ”homomiljöössä”.

Meillä Suomessa tällaista ilmaisua ei ole käytetty. 1980-luvulla dragtaiteilija ”Mummon” surman jälkeen poliisi teki tiedusteluja myös ns. ulkopaikoissa ja haastatteli joitakin puistoissa liikkuneita. Puhutellut ovat itse kertoneet asiasta.

Bild-lehden juttu (Bild kuuluu ns. sensaatiolehdistöön).

bild.de

3 kommenttia

Jutussa siis on kyse eläkeläis-bi-miehestä ja ilmeisesti maksullisista, todennäköisimmin bi-escorteista tms, mutta juttu on lokeroitu jostain syystä "homoksi". Voi tuota mediaa, kun se ei hallitse monimuotoisuutta.
  • 2 / 3
  • Anonyymi
  • 19.12.2017, 12.43
human, vanhaherra ei vaimonsa kuoleman jälkeen ollut enää kiinnostunut naisista, joten oli tainnut vaihtaa bissestä täyshomoksi (Christ habe seit dem Tod seiner Frau keine neue Partnerin gesucht, sondern Kontakte zu Männern gepflegt, auch über das Internet). Ja toisekseen jos kaksi bi-miestä harrastaa keskenään seksiä on se kyllä homoseksiä. Bi-seksiin tarvittaisiin esim. 2 miestä ja 1 nainen kimppakivaan.