Biseksuaalisuudesta tekeillä tietokirja - tekijät etsivät haastateltavia ja tekstejä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren
  • 2

Biseksuaalisuudesta on tekeillä tietokirja työnimellä "Rakastan ihmistä – biseksuaalisuus suomalaisten rakkaudessa".

Tekijöiden mukaan vaiettu, mutta niin yleinen biseksuaalisuus tarvitsee elämänmakuisen kirjan ihmisten omalla äänellä, ja tarpeeseen vastaamassa on työn alla tositarinoihin perustuva kirja rakkaudesta yli sukupuolirajojen ja ihmisten oletusten.

Parhaillaan tekijät etsivät haastateltavia ja tekstejä

Kirjaprojektin Facebook-sivulla tekijät kertovat kaipaavansa ihmisten tarinoita. Itse kirjassa kaikki materiaali luvataan käsitellä anonyymisti.

Yhteyden tekijöihin Rakastan ihmistä -kirjaprojektin Facebook-sivujen kautta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kirja tulossa keväällä 2018

Haastattelujen ja tekstien pohjalta kirjan koostavat toimittaja Janne Ahjopalo ja sukupuolentutkimuksen maisteri Olga Palo.

Alkukeväästä 2018 julkaistavaksi suunnitellun haastatteluihin pohjaavan tietokirjan toteuttamisprojektia on tukenut tiedonjulkistamisen neuvottelukunta.

Rakastan ihmistä - biseksuaalisuus suomalaisten rakkaudessa
23. syyskuuta on omistettu biseksuaalisuudelle

2 kommenttia

"ETSIMME HAASTATELTAVIA JA TEKSTEJÄ UUTUUSKIRJAAN!
Onko rakkaudessa tärkeintä oikea ihminen, eikä niinkään sukupuoli? Oletko mies, jota ajatellaan ikuisesti homona, joka feikkaa heterosuhdettaan? Nainen, pidettiinkö suhdettasi naiseen vain ohimenevänä vaiheena? Yllätyitkö exäsi uuden kumppanin sukupuolesta? Pidetäänkö sinua epäluotettavana seksihurjastelijana? Käänsikö lesbo-, homo- tai queer-yhteisö sinulle selkänsä? Voiko suuri rakkaus tuntua väärältä? Kyllästyttääkö sinua koko biseksuaalisuuden määritelmä?
Tarinoita on niin monia kuin kertojiakin.
Rakastan ihmistä – biseksuaalisuus suomalaisten rakkaudessa (työnimi) on tositarinoihin perustuva kirja rakkaudesta yli sukupuolirajojen ja ihmisten oletusten. Vaiettu, mutta niin yleinen biseksuaalisuus tarvitsee elämänmakuisen kirjan ihmisten omalla äänellä."


Hienoa ettei tietokirjaan haastateltaven haku ole yhtään asenteellisesti johdatteleva ;)
  • 2 / 2
  • xxx
  • 19.10.2017, 15.01
Tämä "asenteellinen kysymyksenasettelu" on kuin poimittu sinun Ranneliikkeen kommentoinnistasi, hyvä Human. Oletko sinä vielä sitä mieltä, että biseksuaalille paras puoliso olisi "bi-drag-trans" hybridi?