USA: Homopormestarista skandaali

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 7

USAssa Portlandin kaupunki Oregonsisa sai marraskuussa homopormestarin, Sam Adamsin. Nyt hän on myöntänyt, että hänellä on ollut suhde 17-vuotiaaseen harjoittelijaansa. Hän itse on 44-vuotias. Hän kertoi suhteestaan lehdistötilaisuudessa. Seksiä he olivat harrastaneet vasta, kun nuori mies oli täyttänyt 18 vuotta. Oregonissa seksin alaikäraja on 18 vuotta.

Lehdistötilaisuudessa Sam Adams pyysi anteeksi, että hän oli kehottanut nuorta ystäväänsä valehtelemaan heidän suhteestaan. Olisi heti pitänyt kertoa totuus, hän valittelee. Hän jo ilmoitti eroavansa, jos se on Portlandin etu. Useat puoluetoverit kuitenkin sanovat, että kysesssä on yksityisasia.

Nykyään Adams asuu yhdessä elämänkumppaninsa, 28-vuotiaan journalistin kanssa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

7 kommenttia

Alueen tärkeimmän gay-lehden julkaisija kehottaa pormestaria eroamaan. Hän sanoo, että tässä kohdassa pormestarissa on persoonallisuudessa heikko kohta. Viisitoista-vuotiaaksi saakka valehdellaan, mutta ei enää 42-vuotiaana. Ikonimme, homopormestarimme on valehdellut meille.

Iltapäivällä pormestari kertoi, ettei hän ole vielä tehnyt päätöstä aisassa.
Voi blaa blaa blaa.

Sam Adams on demokraattisesti tehtäväänsä valittu, erittäin pätevä ihminen. Hänen yksityiselämällään tuskin on mitään tekemistä sen kanssa, miten hän Portlandia luotsaa.

Totta, ehkä asiasta ei ollut fiksua valehdella, mutta mitä sitten? Mitään rikosta ei ole tapahtunut.