Finlandization-tapahtuma jälleen Helsingissä

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • vaeltaja2006

Tänä viikonloppuna, 28.-30. heinäkuuta 2017, vietetään jälleen nahka- ja fetissiväen perinteistä Finlandization-tapahtumaa, nyt 31. kerran. Ennakkotietona on, että Mister Leather Belgium ja Mister Rubber Italy saapuvat Helsinkiin.

Perjantaina 28.7. pidetään Get Together -party klo 19-22 Bulevardin Roomissa, osoite Bulevardi 26. Tilaisuus on vapaamuotoinen ja sisäänpääsy on maksuton.

Lauantaina 29.7. on Finlandizationin pääjuhla Kaapelitehtaalla, Pannuhallissa, Tallberginkatu 1 alkaen klo 21. Sisäänpääsy on klo 21-22 jäsenille 15 euroa, ei-jäsenille 20 euroa. Klo 22 jälkeen sisäänpääsy 20 euroa/25 euroa. Pääjuhla on vain miehille ja sisäänpääsyn edellytyksenä on MSC Finlandin pukukoodin mukainen pukeutuminen.

Sunnuntaina 30.7. on Bulevardin Roomissa "fetissibrunssi", klo 12-15. Lippuja saa etukäteen perjantain ja lauantain tilaisuuksissa, hinta 20 euroa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Finlandizationin järjestää MSC Finland, suomalainen nahka- ja fetissijärjestö. MSC oli Setan jäsenjärjestö 1990-luvulla. Nykyään se on mukana eurooppalaisessa nahka- ja fetissikerhojen kattojärjestössä, ECMC:ssä. Pohjoismaisilla nahka- ja fetissikerhoilla on oma kattojärjestö. Lähes jokaisella eurooppalaisella kerholla on oma vuotuinen päätapahtuma, ja esim. Keski-Euroopassa runsaasti vieraillaan "veljeskerhojen" tapahtumissa.. Samoin eri kerhojen valitsemat mister-tittelien haltijat vierailevat eri kerhojen tilaisuuksissa.

Näitä kesätapahtumia on järjestetty 1980-luvulta alkaen. Viime vuonna oli erityisen suuri Finlandization-tapahtuma, kun samaan aikaan vietettiin järjestön 40-vuotisjuhlaa ja Finlandizationin 30-vuotisjuhlaa. Kaikki nämä juhlat järjestetään vapaaehtoisvoimin.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!