Karhunurkkaus

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 6

Joka viikko törmään karhuja koskeviin uutisiin. Pyydän luvan kerätä niitä tämän yhteisen otsikon alle. Niiden, joita asia ei kiinnosta, on helpompi hypätä yli.

*****

Karhujen kansainvälinen lippu


Unkarilainen homosivusto muutti ulkomuotoaan, ja nyt sieltä löytyi kuva karhujen lipusta. Kuvassa on vinoja raitoja ja käpälän kuva.
http://www.hatter.hu/szimbolumok

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Karhu-sivusto reagoi heti ja ilmoitti, että se on väärä lippu. Sitä on käyttänyt vain yksi amerikkalainen baari. Oikea lippu „The International Bear Brotherhood Flag”, on vuodelta 1995. Näyttävä kuva lipusta:
http://gaybears.blog.hu/2008/11/29/meleg_macik_marpedig_nincsenek

Karhujen lippu on myös ranneliikkeen palstalla, jossa esitellään sateenkaarikansan symboleita (suomeksi)
http://ranneliike.net/pride.php?alue=sateenkaarilippu

6 kommenttia

Madrid: Karhuinen joulukuu


Madrid on aina matkan väärti. Gay-kortteleissa Chuecassa (samannimisen aukion ympärillä) liikkuu karhuja erityisen paljon nyt joulukuun alussa. Karhufestivaali "Mad. Bear" houkuttelee tuhansittain karhuja ja heidän ihailijoitaan kaupunkiin. Joulukuussa sää voi olla vielä hyvinkin lauhkea. Ylävartalo paljaana: on sallittua.


Joulukuiset karhufestivaalit tunnetaan yli rajojen. Espanjassa on huomattavan suuri karhukanta. Neljän päivän ajan voi kruisailla Madridin paikoissa eikä aika tule pitkäveteiseksi. Juhlat alkavat torstaina 4. joulukuuta keskiyöllä. Silloin järjestetään tervetuloparty Club Maximessa (Puerta de Toledo). Sanotaan, että siellä on Madridin parhaat äänijärjestelmät.

Perjantaina on päivien huippuhetki: valitaan Mr. International Mad. Bear 2009 (Club But, Barcelo 11). Osanottajat ovat tässä
http://www.madbear.org/madbear2008/uk/mr-madbear-2008.html

Lauantaina on bussikierros Madridissa. Bussi täynnä karvaisia miehiä. Ilta vietetään Club Butissa. Bufee tarjoaa kylmää ja lämmintä syötävää. Nälkäisenä ei kenenkään tarvitse lähteä yöhön. Sunnuntain alkaessa suunnataan keskiyöllä uuteen tapahtumapaikkaan, Madridin cruising-temppeliin nimetä Strong Center. Kaikki paikalliset homot tuntevat tämän paikan.

Sunnuntainakin on paljon ohjelmaa. Jäähyväisparty alkaa sunnuntaina keskiyöllä Sala Cool Clubilla.