Yhdenlainen sateenkaariperhe Yle Areenassa ja Yle Fem -kanavalla lapsille suunnatussa draamassa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 1

Yle Fem -kanava esittää ruotsinkielisessä Buu-klubben -lastenohjelmassa perjantaisin kymmenosaista Regnbågsfamiljen eli Sateenkaariperhe-sarjaa.

Perheyhteisön monimuotoisuus käy ilmi sarjan esittelytekstistä:

- Akkella ja Fialla on kaksi äitiä, jotka ovat yhdessä, ja kaksi isää, jotka hekin ovat yhdessä. He kaikki asuvat suuressa talossa, missä elää myös sekalainen joukko isovanhempia. Talossa tapahtuu vaikka mitä ja ei yhtään mitään. Vanhamummi eksyy metsään. Akke toivoo koiraa. Isoisä deittailee netissä, muttei uskalla leikkiä. Lapsia syntyy yksi lisää, ja isä kosiskelee isää.

Alle kouluikäisille suunnattun draamasarjan viisiminuuttiset jaksot ovat katsottavissa Areenassa kuukauden tv-esityspäivän jälkeen.

En liten historia -kokonaisuuteen kuuluvan sarjan on tuottanut Ruotsin yleisradioyhtio SVT.

Yle Areena: Sateenkaariperhe

1 kommenttia

hyvin tehty sarja, homoista ei tehdä mitään suurta numeroa, vaan täysin luonnollinen osa. mutta selkeästi suunnattu lapsille/nuorille. skamia saattoi katsoa vanhempikin ja palata mielessään omiin lukioaikoihin....

harmi, että areena ei ole tekstittänyt sarjaa umpisuomalaisille lukutaitoisille lapsille/nuorille. ehkä tv-lähetys on tekstitetty, mutta tämän päivän lapset kyllä istuvat usein tabletti polvilla...