Hämmentävä kuva Emmanuel Macronista ranskalaisen homolehden kannessa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 6

Garcon-lehden kannessa presidenttiehdokas Macron poseeraa yläruumis paljaana. Hänestä on ollut homojuoruja. Hänen avioliittoaan on yritetty leimata peitetarinaksi, jonka taakse piiloutuisi Macronin homoseksuaalisuus. Garcon-lehti ei pidä Macronia homona.


Garcon-lehdessä kuvan alla on teksti: ”Hlbtiq-yhteisölle olen aina heidän puolustajansa”. Macronin vastustajat yhä levittävät huhuja hänen homoudestaan. Aviovaimo on 24 vuotta vanhempi Brigitte. Miehille nuori aviopuoliso ei ole mikään ongelma. Se on nähty Suomessa, Amerikassa ja muuallakin. Liian vanha aviopuoliso saattaa olla imagohaitta vaalitaistelun aikana.

Garcon-lehden kuva on syntynyt kuvamontaasina. Lehden taitava graafinen suunnittelija on luonut kuvan. Kuvaa puolustellaan sillä, että Macron on antanut haastattelun vain kilpailevalle lehdelle. Garcon-lehdessä kuitenkin selkeästi sanotaan, että Marcon on hlbtiq-väelle hyvä valinta, toisin kuin Marine Le Pen, joka aikoo leikata tämän vähemmistön oikeuksia.

Macronin vaalikoneistossa lehden kuvamontaasia ei pidetä erityisen eleganttina. Mitään lupia ei ole kysytty. Garcon ei usko mihinkään tekijänoikeusjuttuihin, koska kustantamon kotipaikka on Englannissa.

Keskiviikkoiltana oli Ranskan tv:ssä Le Penin ja Macronin vaaliväittely. Lehtitiedoissa ei ole mainintoja yksityiselämään puuttumisesta, vaikka keskustelun sävy olikin aggressiivinen ja ilmassa oli paljon epämääräisiä ja ei-tosia väitteitä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Päivitys 9.5.2017

Venäläislehti: Emmanuel Macron on homo psykopaatti

Venäläinen laajalevikkinen lehti Komsomolskaja Pravda jatkaa edelleen homojuoruja Macronista. Nyt todisteena heille on Garcon-lehden kansikuva, jossa Macron on yläruumis paljaana. Siitä ei mainita, että kuva on rakennettu tietokoneella.

Komsomolskaja Pravda tulkitsee homojen kielenkäyttöä. Garcon-lehden otsikko ”Coming out” paljastaa venäläislehdelle, että Marcon todella on homo. Se on Marconin oma tunnustus. Kun Garcon-lehden tekstiin tutustuu, käy ilmi, että artikkelin kirjoittaja ei pidä Marconia homona.

Kremliä lähellä olevassa mediassa Marconin väitetty homoseksuaalisuus on suosittu aihe. Monikielinen uutispalvelu Sputnik on kertonut Marconin salaisesta kaksoiselämästä ja siitä, miten varakas homolobbari tukee häntä. Tämäkin väite on luultavasti valetietoa.

Komsomolskaja Pravda perustelee tietojaan vetoamalla italialaisen psykologin Adriano Sagatorin tutkimuksiin. Hän kuulemma valmistelee Macronin elämäkertaa. Googlettamalla ei löydy tietoa Sagatorin tieteellisestä työskentelystä, mutta kylläkin jossain epämääräisemmässä mediassa on Sagatorin julkaisemia tietoja Macronin henkisestä tasapainosta.

Sagatori väittää venäläislehden mukaan, että Macron on psykopaatti. Hän on aivan toisenlainen kuin Le Pen. Hän ei aja Ranskan kansan asiaa vaan omaa asiaansa. Hän yrittää vain puolustaa omaa pirstoutunutta identiteettiään.

Komsomolskaja Pravda tekee omia johtopäätöksiään. Ranska on nyt matkalla globalisaation helvettiin. Ranskalaiset eivät ansaitse demokratiaa. Demokratian puolesta miljoonat venäläissotilaat menettivät henkensä toisessa maailmansodassa. Juuri tänään vietetään maailmansodan päättymisen vuosipäivää - 9. toukokuuta 1945 allekirjoitettiin Saksan antautumissopimus. Venäläislehti ei kuitenkaan mainitse sanallakaan, että yksikään venäläissotilas ei ollut vapauttamassa Ranskaa, vaan sen tekivät länsiliittoutuneet.

Valeuutiset tuntuvat olevan suosiossa venäläismediassa.

6 kommenttia

No ei hän kyllä yhtään "ruumiina" ole tuossakaan kuvamanipulaatiossa.
Elävällähän on kroppa tai vartalo tai keho - ja ruumis on sitten se kuukahtanut
(paitsi uskonnot toki puhuvat kuolleista ja olemattomista, ruumiista ja sielusta).

Vekkulimpihan on tämä lomakuva Macron-pariskunnasta, jota tuntuu kypsä nudismi riemastuttavan http://static.cnewsmatin.fr/sites/default/files/photo_emmanuel_macron_nudiste_paris_match.jpg

Macron vaikuttaa olevan hlbt-väenkin kosiskelussa fiksumpi, kuin homofobia-katolilainen äärioikeistolainen Le Pen, joka on koettanut islam-saarnoillaan vongata.
hlbt-väki kyllä tietää, ettei hlbt-muslimeissa ole todellakaan yhtään mitään vikaa, päin vastoin.

Marine Le Penillähän on nykyisin jo 3. mies kierrossa; tällä kertaa vain vuoden nuorempi seurustelukumppani, kahden aiemman avioeron jälkeen.

Me suomalaisethan tosiaan suhtaudumme suurella huvittuneisuudella tuohon Macron-avioparin 24 v ikäeroosta puhumiseen, kun meillä on pressapariskunta, jolla ikäeroa on 28 vuotta (68&40) :D

Kommenttia muokattu: 04.05.2017 klo 18:48
Me suomalaisethan olemme tosiaan suhtautuneet suurella huvittuneisuudella niin presidenttipariskuntamme kuin ehdokas Haaviston parisuhteiden ikäerosta.