Tallinnassa kesällä sittenkin vain yksi pride - kaksi suunniteltua tapahtumaa yhdistyivät

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren
Tallinnan pride-tapahtuma järjestetään 6.-9. heinäkuuta 2017. Pride-kulkue on lauantaina 8. heinäkuuta.

Tallinnassa on kesällä 2017 vain yksi pride-tapahtuma aiemmin suunnitellun kahden tapahtuman asemesta. Baltic Pride ja Tallin Pride on määrä järjestää 6.-9. heinäkuuta.

Alkuaan pride-kulkueen sisältävä Tallinn Pride oli määrä järjestää elokuun puolivälin lauantaina, mutta nyt pride-kulkue on siirretty Baltic Pride -tapahtuman yhteyteen, lauantaille 8. heinäkuuta.

- Meillä on ilo kertoa, että Tallinn Pride ja Baltic Pride ovat yhdistyneet, ja järjestetään yhdessä yksi suuri festivaali! Pride-paraati järjestetään 8. heinäkuuta osana nelipäiväistä festivaalia, jonka puitteissa järjestetään myös ulkoilmakonsertti, kansainvälinen konferenssi sekä työpajoja ja juhlat, kerrotaan molempien tapahtumien Facebook-sivulla.

Baltic Pride vuorovuosin Tallinnassa, Riiassa ja Vilnassa

Virossa ei ole järjestetty pride-tapahtumaa vuosittain, vaan Baltian maiden yhteinen tapahtuma on kiertänyt vuorovuosin Viron, Latvian ja Liettuan pääkaupungeissa Tallinnassa, Riiassa ja Vilnassa. Virossa Baltic Pride -tapahtuman järjestelyistä on vastannut hlbti-vähemmistöjen järjestö Oma Keskus.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Nyt Oma Keskus ja pride-kulkueen taustalla oleva ryhmittymä ovat sopineet yhteistyöstä.

Baltic Pride (Facebook)
Tallinn Pride (Facebook)
Tallinna saa elokuussa pride-kulkueen

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!