Brittiläinen menestynyt kilpakuljettaja Danny Watts kertoi homoseksuaalisuudestaan

  • Uutinen
  • Urheilu
  • Sami Mollgren

Le Mansin 24 tunnin kilpailussa kaksi luokkavoittoa saanut brittikuljettaja Danny Watts kertoo Motorsports-lehden haastattelussa olevansa homo.

Asiassa kertoi Suomessa ensin Suomif1.com.

Watts kertoo, ettei voinut enää piilotella asiaa. Ainakin toistaiseksi Watts on keskeyttänyt kilpailemisensa, ja hän toimii valmentajana. Hän kertoo, ettei voinut ajatellakaan kaapistatuloa aktiiviuransa aikana, sillä hän on kokenut autourheilun piirissä asenteiden olevan ahdasmielisiä.

Aluksi hän kertoi seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan perheenjäsenilleen ja lähimmille ystävilleen, joille asia tuli yllätyksenä. Hän kertoo kuitenkin saaneensa vahvaa tukea.

- Saavutin pisteen, jossa totesin, etten ole elämääni onnellinen. En nauttinut mistään. Mikä on paras ratkaisu? Tulla esiin asian kanssa, toteaa Watts.

- Ainkin voin mennä sänkyyn illalla joutumatta miettimään asiaa.

Asenteet huolettavat häntä yhä, ja se miten suhtautuminen mahdollisesti voi muuttua. Hän sanoo vatsaansa vääntävän ajatellessaan seuraavaa kertaansa jossain varikkoalueella.

Hän toivoo oman avoimuuteensa auttavan muita samassa tilanteessa olevia tulevaisuudessa.


Motorsports: British racer Danny Watts announces he is homosexual
PinkNews: Le Mans driver Danny Watts comes out as gay
Suomif1.com: Menestynyt kilpakuljettaja tuli ulos kaapista – myönsi olevansa homoseksuaali: ´Odotan pelonsekaisin tuntein seuraavaa varikkovierailuani´

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!