Viikonloppuna fetissiväen talvipäivät Helsingissä

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • vaeltaja2006
  • 7

MSC Finlandin talvitapahtuma, Winterization, järjestetään viikonloppuna 11.2.2017 Helsingissä. Mukaan on saatu kaksi ulkomaista misteriä, hallitseva Mr Leather Europe ja ex-Mr Leather Spain 2017.

Winterizationia vietettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna. Lauantain pääjuhlassa valitaan Suomen Mr. Fetish Finland 2017, joka ensi syksynä edustaa Suomea Leather Europe -kisassa.

Pääjuhlaa vietetään lauantai-iltana Töölössä perinteisessä bilepaikassa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kaikissa eurooppalaisissa nahka- ja fetissikerhoissa on parhaillaan menossa uusien mister-kandidaattien etsintä. Mistereistä on tullut näille kerhoille tärkeitä PR-henkilöitä. He kiertävät eri maiden fetissitapahtumissa ja tällä tavoin luovat eurooppalaista yhteishenkeä. Monet heistä haluavat myös edistää terveellistä elämää. Suurkaupungeissa, esim. Berliinissä ja Pariisissa , ovat vaivana seksuaaliteitse leviävät sairaudet.

Suomeen saapuva Mr. Leather Europe valittiin virkaansa viime elokuussa Helsingissä. Muistatteko, miten hämillään hän oli voitostaan? Nahkavaatteiden alta paljastuu iso annos inhimillisyyttä.

Audio

7 kommenttia

  • 1 / 7
  • xxx
  • 12.2.2017, 11.57
Miten voisimme muistaa jo emme olleet paikalla? Ja ainahan missit yllättyvät; "voitinko todella?" kuuluu koreografiaan.

Mitens muuten Suomen Misterien arvostus. Kuulin juuri, että edellisvuosien mistereitä ei oltu kutsuttu viime kesän vuotisjuhiin, ei edes vippejä.
Vuodesta 2012 MSC Finlandia Euroopassa edustaneet neljä viimeisintä Mr Fetish Finland olivat kyllä hyvinkin aktiivisesti koko Finlandization / AGM –viikonlopun tilaisuuksissa paikalla, aktiivisesti järjestelyihin osallistuen. Ainakin myös vuonna 2004 Suomea edustanut (AGM 2004 Helsinki) Mr oli paikalla pääjuhlassa.

Mitenkähän kaukaisen historian Mr Leather Finlandeille noita kutsuja olisi pitänyt lähetellä. Aikaisempaan MSC Finland historiaan verrattuna nämä viimeiset neljä Suomen Mr ovat osallistuneet erittäin aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin ympäri Euroopan; MSC Finlandin tuella, mutta myös merkittävästi omia rahojaan edustamiseensa satsaten.

VIP kutsuttuja ei kauhean paljon kaiken kaikkiaan ollut jaossa. Hallituksen jäsenet ja järjestelyihin osallistuneet maksoivat mm. gala dinneristä ja brunssista täyden hinnan. Pääjuhlassa VIP /Staff -etuuden saivat paikalla olleiden vapaaehtoistyöntekijöiden lisäksi vain läsnä olleet perustaja- / kunniajäsenet sekä aikaisemmat puheenjohtajat.

Monia entisiä MSC:n Mr, puheenjohtajia ja hallitusjäseniä yhdistää sellainen piirre, etteivät ole enää vaivautuneet maksamaan jäsenmaksuaan aikoihin. Erilaisten tilaisuuksien lähestyessä olettavat kuitenkin saavansa erilaisia etuuksia. Useimmat veteraanit (kunniajäsenet, puheenjohtajat, pitkäaikaiset hallituslaiset) sen sijaan haluavat yleensä maksaa normaalin pääsymaksun, vaikka heidät olisikin kirjattu ”vip”-listalle. Itse päivystin aikanaan monissa Finlandization pääjuhlissa lähellä lipunmyyntipistettä varmistamassa, että he etuutensa saavat / käyttävät.