Helsingin Bulevardin uusi baari aukeaa perjantaina - dtm avasi remontin jälkeen keskiviikkona

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 38
Syyskuun alkupuolella osoitteessa Bulevardi 26 vielä valmisteltiin tulevaa.

Helsingissä Bulevardilla avataan perjantaina uusi baari, Room Bulevard. Remontin vuoksi muutaman päivän suljettuna ollut dtm puolestaan avasi ovensa keskiviikkona.

Room Bulevard - eli Room BLVD

Syyskuun alkupuolella kerrottiin, että osoitteeseen Bulevardi 26 on aukeamassa uusi baari, jonka taustalla ovat aiemmin Room-nimisiä baareja pyörittänyt Timo Partanen ja aiemmin mm. dtm-yökerhoa luotsannut Markku Valtanen.

Baarin on määrä aueta perjantaina 23. syyskuuta.

- Avaamme ovet pe 23/09 klo 18.00 ja juhlimme aina aamu kahteen asti.. Olemme koko viikonlopun avoinna samoilla ajoilla ja ensi maanantaista alkaen päivittäin kahdesta kahteen, kerrotaan Room Bulevardin Facebook-sivulla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

dtm remontoi ja uudistaa kanta-asiakasjärjestelmää

Mannerheimintiellä sijaitseva dtm puolestaan oli suljettuna 18.-20.9, jolloin yökerhossa tehtiin remonttia. Ranneliike.netille kerrottiin, että kanta-asiakasjärjestelmää ollaan uudistamassa ja uudistuksista kerrotaan lauantaina 1.10. järjestettävissä kanta-asiakasbileissä

Ravintola dtm:n käytännön toiminnasta vastaavat nykyään omistajat yhdessä vuoropäällikön kanssa.

Helsingin keskustan muut baarit

Helsingin keskustassa toimivista homobaareista samassa paikassa pisimpään on toiminut Mannerheimintien varrella sijaitseva karaokeistaan tunnettu Mann´s Street. Saman omistajan Hercules muutti alkuvuodesta Lönnrotinkadulta Pohjoiselle Rautatiekadulle.

Forumin korttelissa, osoitteessa Simonkatu 8, on toiminut runsaan vuoden ajan G Lounge skybar&club. Malminrinteessä taas toimii Cafe Cavalier.

Malminrinteessä toimii myös erotiikkaliike Keltainen Ruusu.

Kallio

Kalliossa Hakaniemen metroaseman tuntumassa Porthaninkadulla toimii Terassibar ja Helsinginkadulla Sörnäisten metroaseman läheisyydessä Fairytale. Näiden välille jää Karhupuisto, jossa toimii kesäisin lippakioskissa majaansa pitävä Bear Park Cafe ja ympäri vuoden siitä muutaman kymmenen metrin päässä sijaitseva Kulmakahvila.

Lisäksi Vallilassa toimii Sauna Vogue.

Room Bulevard Facebookissa
Helsingin Bulevardille avataan uusi baari
Palveluopas: Anniskelu- ja ravitsemusliikkeet sekä saunat

38 kommenttia

Mikä logiikka uutistekstin kirjoittajalla on tuossa että osasta paikoista kerrotaan tarkka katu&numero-osoite ja osasssa vain katunimi ilman numeroa tai vain kaupunginosa?

Toki löytyväthän nuo liki kaikki täältä http://pinkitsivut.fi/we-are-not-gay-friendly-we-are-gay/

Kommenttia muokattu: 23.09.2016 klo 22:04