Boyzonen video sisältää ´kuolettavan viestin´

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 3

Boyzonen uusi musiikkivideo "Better" on joutunut irlantilaisen pappisyhteisön kritiikin kohteeksi. Videon promoversiossa halaa avoimesti homo Stephen Gately toista miestä. Ronan Keating, Mikey Graham, Keith Duffy ja Shane Lynch ovat naisten kimpussa. Pappi David McCullough Dromoren presbyteerisestä seurakunnasta on haastattelussa vihainen. Hänen mukaansa tässä videossa, jonka miljoonat nuoret näkevät, on kuolettava viesti. Siinä homoseksuaalisuus esitettään yhtenä normaalisuuden muotona. Homo- ja heteroparit sekoittuvat. Se on homolobbyn työtä. Pappi selittää, että kyseessä on kuitenkin perversio Jumalan hyvään ja erinomaiseen suunnitelmaan. Se myrkyttää nuoret ihmiset.

http://www.womenweb.de/lifestyle/sonstiges/news.18017.html

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Taas yksi, joka luulee että homous tarttuu hyväksynnästä.

Mä ihan oikeasti tahtoisin ymmärtää, miten tälläisia ajatuksia esittävät kokevat oman seksuaalisuutensa. Onko tämäkin pappi "heterouden" valinnut biseksuaali? Luuleeko se, että kaikki muutkin heterosti elävät on? Miksei se luota, että ihmiset voi oikeasti olla heteroja, vaikka kaikki eivät olekaan? Mikä ihmeen logiikka tuossa on olevinaan.
kesäpoika kirjoitti: "Mä ihan oikeasti tahtoisin ymmärtää, miten tälläisia ajatuksia esittävät kokevat oman seksuaalisuutensa."

Minä olen miettinyt tuhannesti ihan samaa! Jos joku hetero (siis ihan oikeasti hetero, ei bi) sanoo valinneensa heterouden, homouden sijaan, saisi todellakin harjoitella vähän itsetutkiskelua. Tai vaihtoehtoisesti lopettaa valehtelemisen! Kukaan tuskin valitsee, mitä haluaa olla. Minä ainakin vain olen, mitä olen. Olen sellainen, miltä minusta tuntuu. En todellakaan ole jonain kauniina päivänä tullut vain ajatelleeksi, että "Hei, taidanpa ruveta homoksi, ihan vain ärsyttääkseni". Palinkin on jossain välissä sanonut, että on valinnut heteroseksuaalisuuden homoseksuaalisuuden sijaan.