Miehille palveluja tarjoavat miesprostituoidut Clevelandissa tekevät tiliä republikaanien puoluekokouksen ansiosta

  • Uutinen
  • Yleiset
  • Sami Mollgren

Miehille palveluaan tarjoavat miesprostituoidut kertovat tehneensä tiliä Yhdysvaltojen Ohion osavaltion Clevelandissa, jossa on parhaillaan menossa USA:n republikaanien puoluekokous.

Asiasta kertoo New York Post.

Tavalliseeen verrattuna moninkertaisten tulojen taustalla on julkaisun kanssa yhteydessä olleiden miesprostituoitujen mukaan nimenomaan puoluekokoukseen osallistuvat miehet - joista valtaosa on 40-50-vuotiaita avioituneita valkoihoisia.

Eräs julkaisun kanssa yhteydessä ollut prostituoitu kertoo, että useimmat asiakkaat ovat ensimmäistä kertaa miehen kanssa seksuaalisessa kanssakäymisessä ja jännittyneitä, mutta sitten rentouduttuaan nauttivat olostaan.

USA:ssa republikaaneihin kuuluvat suhtautuvat julkisuudessa miesten väliseen seksuaaliseen kanssakäymiseen selvästi kielteisemmin kuin demokraatteihin kuuluvat. Viime vuosina joukko miesten välisiä seksuaalisuhteita ja samaa sukupuolta olevien avioliittoja vastaan julkisuudessa puhuneita republikaaneja on jäänyt kiinni miestenvälisistä seksuaalisuhteista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

New York Post -julkaisun mukaan naispuolisten prostituoitujen kohdalla kauppa ei Clevelandissa ole käynyt tavanomaista vilkkaammin.

Rupert Murdochin News Corporationiin kuuluva New York Post tunnetaan konservatiivisesta linjastaan.

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi syksyn vaaleihin nimetty Donald Trump ottaa puoluekokouksessa presidenttiehdokkuuden virallisesti vastaan varhain aamulla 22.7. Suomen aikaa. Trumpin odotetaan puheessaan tuovan esille linjavetojaan.

New York Post: Male escorts are making crazy money at the RNC

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!