Jari Sillanpään yksityiselämästä kirja loppukesällä

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 1
Laulaja Jari Sillanpää ja Jari Sillanpää -elämäkertakirjan kirjoittaja Mari Koppinen kirjaa koskevassa tiedotustilaisuudessa Helsingissä 4. huhtikuuta 2016. (kuva: Lehtikuva / Markku Ulander )

Laulaja Jari Sillanpäästä kertova kirja on määrä julkaista elokuussa. Kirjan työstää musiikkitoimittaja Mari Koppinen ja julkaisee Tammi.

Ilta-Sanomat kertoo, että laulajasta kertova kirja on järjestyksessään jo kolmas, mutta edellisestä on 12 vuotta. Nyt Sillanpää lupaa kertovan avoimesti sekä omasta henkilökohtaisesta elämästään että työstään.

- Viime vuosien muutosten ja henkilökohtaisen elämän käännekohtien jälkeen on hyvä katsoa, missä kuljen ihmisenä, miehenä ja taiteilijana, Sillanpää sanoo Tammen julkaisemassa tiedotteessa.

Ilta-Sanomien mukaan uudessa kirjassa Sillanpää kertoo olevansa entistä avoimempi ja mukaan tulee hänen suuria rakkaustarinoitaankin - eroja ja yhteen menemisiä. Ketään hän ei kuitenkaan tuo vasten omaa tahtoa julkisuuteen.

- Se on ollut omissa suhteissanikin niin, etten ole kertonut heistä, jotka eivät ole halunneet julkisuuteen, sanoo Sillanpää Ilta-Sanomisssa.

Kirjassa puhutaan myös suhteesta vanhempiin ja muihin läheisiin. Yksityisen Sillanpään lisäksi esillä on julkisuudessa elävä taiteilija ja yrittäjyys.

Vuonna 1965 syntynyt ruotsinsuomalaistaustainen Jari Sillanpää on yksi Suomen suosituimmista iskelmälaulajista. Hän on parhaiten myynyt sooloartisti ja hänen levyjään on myyty yli 820 000. Sillanpää nousi julkisuuteen tullessaan tangokuninkaaksi Seinäjoen Tangomarkkinoilta 1995.

Sillanpää "tuli kaapista" huhtikuussa 2006 kertomalla Nelosen Tuomas & Juuso Experience -ohjelmassa entisen seurustelukumppaninsa olleen mies.

Paulig on tuonut markkinoille Jari Sillanpään nimikkokahvin ja jo aiemmin on ollut saatavilla laulajan nimeä kantavaa kuohuviiniä.

Tammi: Tammi julkaisee kirjan Jari Sillanpäästä
Jari Sillanpää ulos kaapista
Wikipedia: Jari Sillanpää
jarisillanpaa.com

1 kommenttia

Minusta nimenomaan esiintyvän artistin tulisi tajuta, ettei levitä yksityiselämäänsä julkisuuteen, mutta jos se on keino markkinoida itseään, niin omapahan on valinta. En ymmärrä.