ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Jari Sillanpää ulos kaapista

Ossi Halme • 24.02.2006 14:59 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Vuoden 1995 tangokuningas myönsi eilen illalla suorassa lähetyksessä Nelosen Tuomas & Juuso Experience -ohjelmassa, että hänen viimeaikojen sydänsurujensa taustalla on suhde mieheen. Lisäksi Ilta-Sanomat julkaisi samaa aihetta käsittelevän, Rita Tainolan käsialaa olevan haastattelun 24.4..

Aikaisemmin Sillanpää on puhunut suhteistaan sukupuolineutraalisti. Kovin tuore uutinen ei kuitenkaan kyseessä ole, sillä Jari Sillanpää kertoi jo v. 1995 Helsingin Sanomille, että media ei ole valmis käsittelemään hänen seksuaalista suuntaumistaan. Kyseistä lausuntoa ei kuitenkaan koskaan julkaistu.

- Keskustelua: Jari Sillanpään parisuhdeongelmat Iltalehdessä


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy