Helsingin Gayteatterin "Homokansan lauluja" uusintana yleisön toiveesta

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
Helsingin Gayteatterin Homokansan lauluja - Ihmisiä, ilmiöitä ja intohimoja Kalliossa saa toisen ensi-iltansa keskiviikkona 24.2. (kuva: HGT)

Helsingin Gayteatterin syksyn 2015 tuotanto Homokansan lauluja - Ihmisiä, ilmiöitä ja intohimoja Kalliossa nousee lavalle uudelleen helmikuun 2016 lopulla.

Kaikkiaan Helsingin Aleksis Kiven katu 22:ssa sijaitsevassa Valtimonteatterissa nähdään viisi näytöstä. Uusintakierroksen ensi-ilta on keskiviikkona 24.2. ja muut esitykset torstaina 25.2. klo 19, perjantaina 26.2. klo 19 sekä sunnuntaina 28.2. klo 17 ja 20.

- Kallion kirkon pihalla seisoo kaksi naista valkoisissaan. Harjutorin saunassa heitetään löylyä. Paloasemalla palomiehet ovat tauolla. Hiki virtaa. Puhelin tärisee. Hampaat lyövät loukkua. Toisella linjalla on outoa porukkaa jonossa.

- Helsingin Gayteatteri ( HGT ) läväyttää uudessa tuotannossaan pöytään kalliolaiset ihmiset, ilmiöt ja intohimot kaikessa rikkaudessaan. Kallion kortteleissa surraan ja iloitaan, etsitään ja löydetään, rakastetaan ja erotaan. Esitys on kokoelma uutta musiikkia, draamaa ja lyriikkaa tiiviinä, viihdyttävänä pakettina - mustaa huumoria unohtamatta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ohjaus ja dramaturgia: Janne Puustinen
Tekstit ja tarinat: työryhmä.
Sävellykset: Pekka Saukkonen ja Salla Markkanen
Sanoitukset: Pekka Saukkonen, Salla Markkanen ja Venla Alvari

Vuonna 2006 aloittanut Helsingin Gay-teatteri on 35 jäsenen vahvuinen harrastajateatteri. Se toimii Helsingin Gayteatteri HGT ry - Helsingfors Gayteater HGT rf -yhdistyksen puitteissa. HGT kertoo missiokseen tuoda esille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen elämää koskettavia aiheita ja homotaiteilijoiden teoksia näyttämötaiteen keinoin. Teatteri tuottaa vuosittain kaksi näytelmää ja ohjelmallisia Kultuurikaappi-iltamia.

(kuva: HGT)

www.gayteatteri.info
HGT: Homokansan lauluja - Kalliossa

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!